Hüseyin Aytekin Atakan Çankaya'nın PDFK'ya sevk edilmesine tepki gösterdi

MKE Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin Rizespor ile 2-2 berabere kalınan maç sonrasında oyuncuları Atakan'ın PFDK'ya sevk edildiğini söyledi. Aytekin bu durumun normal olmadığını düşündüğünü belirtti.

Hüseyin Aytekin Atakan Çankaya'nın PDFK'ya sevk edilmesine tepki gösterdi

MKE Ankaragücü son oynanan Çaykur Rizespor maçında 1 puanı son dakikalarda atıla gol ile almış, mücadele 2-2 sonuçlanmıştı. Bu maç sonrasında oyuncuları Atakan Çankaya'nın gol sevincinden dolayı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildiğini söyleyen Hüseyin Aytekin sürecin takipçisi olacağını söyledi.

“ŞAŞKINLIKLA KARŞILADIK”

Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin "Son saniye atılan golün sevinci ve coşkusunu yaşayan futbolcumuz Atakan Çankaya, PFDK’ye sevk edildi. Temsilci raporlarına da bir şeyler söylediği görülmüş, yoğun kalabalıktan ne dediği anlaşılmamış şeklinde geçmesine ve her karşılaşma sonunda birçok futbolcunun yaşadığı sevince benzer bir sevinç yaşayan oyuncumuzun sevkini şaşkınlıkla karşıladık” dedi.

Hüseyin Aytekin Atakan Çankaya'nın PDFK'ya sevk edilmesine tepki gösterdi

Futbolcularına bir ceza verilmesini beklemeyen Hüseyin Aytekin bu kararın nedenini sorguladığını ifade etti. Aytekin “Kanaatimce rakip takım teknik direktörünün maç sonu röportajı ile böyle bir sevkin gerçekleşmiş olma ihtimali yüksek. Bu da futbolumuz açısından düşündürücü” şeklinde konuştu. MKE Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin sözlerini“Kulüp olarak bu kritik mücadelelerde beklentimiz, eşit şartlarda mücadele ortamın tüm kulüplerin açısından korunması”diyerek sonlandırdı.

İLERLEYEN GÜNLERDE BELLİ OLACAK

MKE Ankaragücü oyuncusu Atakan Çankaya'nın her hangi bir ceza alıp almayacağı ilerleyen günlerde belli olacak. Konuya dair PDFK'ye yapılan sevklerin sonucu TFF internet sitesi üzerinden yayınlanıyor.

SONRAKİ HABER