Hakem Ali Yılmaz’ın ilk Ankaragücü maçı!

Son lig maçında Bandırmaspor ile karşılaşan ve sahadan 2-0 mağlup ayrılan MKE Ankaragücü’nün hafta sonunda rakibi Adanaspor olacak. Başkent ekibi, Adanaspor’u yenerek sonraki haftalar için umutlanmak istiyor.

Hakem Ali Yılmaz’ın ilk Ankaragücü maçı!

Ankaragücü – Adanaspor maçını hakemi de belli oldu. Karşılaşmayı Ali Yılmaz yönetecek. Ali Yılmaz, hakemlik kariyerinde ilk kez bir Ankaragücü maçında düdük çalacak.

Gaziantep Bölgesi hakemi olan Ali Yılmaz, Ankaragücü – Adanaspor karşılaşmasını yönetecek. Başkent ekibi ligde geride kalan 7 haftada 3 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. Sarı – lacivertliler 4 maçı ise kaybettiler. Ankaragücü puan cetvelinde 15 sırada yer alıyor.

BİLETLER ÜCRETSİZ

Öte yandan MKE Ankaragücü - Adanaspor maçının bilet satışı da başladı. Biletlerin kadın ve öğrencilere ücretsiz olarak yükleneceği bildirildi. Bu karar sarı – laciverti taraftarlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Satışta olan bilet fiyatları ise; Kuzey Tribünü 125₺, Güney Tribünü 125₺, Doğu Tribünü 200₺, Batı Tribünü 300₺, Misafir Tribünü 160₺ olarak belirlendi.

ORHAN SAL

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER