Fatih Karagümrük Ankaragücü'nden Atakan Çankaya'yı transfer ettiğini açıkladı

Transfer sezonunun tamamlanmasına saatler kala Trendyol 1.ligde bir duyuru geldi. Süper ligden 1. lige düşen takımlardan Fatih Karagümrük 26 yaşındaki Atakan Çankaya'yı renklerine bağladı.

Fatih Karagümrük Ankaragücü'nden Atakan Çankaya'yı transfer ettiğini açıkladı

Futbolseverlerin liglerin bitmesinin ardından gelişmelerin heyecanla takip edildiği transfer döneminde sona gelindi. Büyük oranda kadrolarını netleştiren ekiplere ek olarak son ana kadar kadrosunu güçlendiren ekiplerde oluyor.

ATAKAN ÇANKAYA'NIN YENİ TAKIMI SON GÜN BELLİ OLDU

Bu takımlar arasına Fatih Karagümrük'te girdi. Transfer döneminin tamamlanmasına saatler kala İstanbul ekibi, son olarak MKE Ankaragücü forması giyen Atakan Çankaya ile anlaştığını duyurdu. Temmuz ayından beri boşta olan 26 yaşındaki futbolcu yeni takımı ile çalışmaya başladı.

Fatih Karagümrük yaptığı açıklamada "1998 doğumlu savunma oyuncusu Atakan Çankaya'yı kadromuza kattık. Defans hattında görev yapabilen oyuncumuz, fizik gücü ve hava toplarındaki üstün performansıyla dikkat çekiyor" diyerek oyuncuya yeni sezonda takımda başarılar diledi.

İLK MAÇ ESKİ TAKIMLA

Uzun bir dönem MKE Ankaragücü forması giyen Atakan Çankaya ilk sınavını eski takımına karşı verecek. Fatih Karagümrük liglere verilen aranın ardından 5. hafta mücadelesinde MKE Ankaragücü ile evinde karşı karşıya gelecek. Atakan Çankaya teknik ekibin onay vermesi halinde yeşil sahadaki yerini alacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER