Ertuğrul Sağlam şampiyonluk favorileri arasında Ankaragücü'nü gösterdi

MKE Ankaragücü ligin 10. haftasında lig lideri Kocaelispor ile karşılaşacak. Başkent ekibi maç hazırlıklarına devam ederken Kocaelispor cephesinden MKE Ankaragücü'nü onurlandıran sözler geldi.

Ertuğrul Sağlam'dan Ankaragücü'ne övgü dolu sözler

Ligin en değerli takımı olan ve en değerli futbolcusunu bünyesinde barından MKE Ankaragücü beklentilerin uzağında kaldı. Ligde şu anda 10. sırada olan MKE Ankaragücü üst üste galibiyetler almak ve zirveye yarışta bende varım mesajı vermek istiyor.

Son maçında Yeni Malatyaspor karşısında 3-0'lık gibi net bir skor olan Ankaragücü bu sefer zorlu bir rakiple karşılaşacak. Sarı lacivertliler ligde şu anda liderlik konumunda bulunan Kocaelispor ile kendi evinde 3 puan mücadelesi verecek.

"3 ŞAMPİYONLUK ADAYI VARSA BİRİSİ ANKARAGÜCÜ'DÜR"

26 Ekim'de oynanacak mücadele öncesi Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam basın mensuplarının sorularını cevapladı. Deneyimli hoca MKE Ankaragücü'nün ligde bulunduğu konuma rağmen şampiyonluk adayları arasında olduğunu söyledi.

Teknik Direktör Sağlam "Bence ligdeki konumu ve sıralaması nerede olursa olsun, halen bu ligin 3 tane şampiyonluk adayı varsa birisi Ankaragücü'dür, zor bir mücadele olacak. Bizim çocuklarımız çıkıp yapabileceklerinin en iyisini ortaya koyup beraber oynamaya devam etsinler içeride dışarıda yenemeyeceğimiz takım yok" diyerek MKE Ankaragücü'nü onore eden açıklamalarda bulundu.

TARAFTARIN MAÇA İLGİSİ YÜKSEK

Ankaragücü - Kocaelispor maçı için 10 binden fazla bilet satışı yapılmış durumda. Eryaman Stadyumunda son dönemin en yüksek seyircili maçlarından birisinin oynanması bekleniyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER