Emre Belözoğlu'ndan istifa sinyali! Başkanla görüşüp gereğini yapacağım

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Mondihome Kayserispor maçının ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada "

Emre Belözoğlu'ndan istifa sinyali! Başkanla konuşup gereğini yapacağım

MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Mondihome Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Ankara ekibi zorlu mücadelenin ilk yarısını 2-0 önde kapatsada ikinci yarıda yediği gollerle 3-2 mağlup oldu.

Sarı - lacivertli takımın teknik direktörü Emre Belözoğlu maçın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada " “İlk yarıda planlara uygun davranıldı. İkinci yarıda tamamen kontrol dışında çok kötü bir durum, çok kötü bir organizasyon. Başkanımızla konuşup gereğini yapacağım. Bu anlamda kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

BELÖZOĞLU YÖNETİMİNDEKİ MKE ANKARAGÜCÜ SON 14 MAÇTA 2 KEZ KAZANDI

Teknik direktör Emre Belzöoğlu yönetimindeki MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig'de iyi günler geçirmiyor. Ankara ekibi Süper Lig'de oynadığı son 14 karşılaşmada yalnızca 2 kez sahadan galip ayrılırken Ankara ekibi bu maçlarda 7 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Emre Belözoğlu'nun Başkan İsmail Mert Fırat ile görüştükten sonra geleceğine karar vermesi beklenirken Ankara'nın sarı - lacivertli ekibinin 27 Şubat Salı saat 20.45'te Fenerbahçe ile karşı karşıya geleceği Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçı var.

AYRINTILAR GELİYOR…

SONRAKİ HABER