Efkan Bekiroğlu Ankaragücü taraftarlarına yaptığı hareket ile şok etti!

MKE Ankaragücü dün akşam 2 hafta sonrasında 3 puanı hanesine yazdırmayı başarmıştı. İstanbulspor mücadelesinde son dakikalarda attığı golle mutlu sona ulaşan Başkent ekibinde Efkan'ın yaptığı davranış maçın önüne geçti.

Efkan Bekiroğlu Ankaragücü taraftarlarına yaptığı hareket ile şok etti!

Trendyol 1. Lig oynanan 4. hafta mücadelelerinin ardından 2 haftalık milli araya girdi. A Milli Futbol Takımımızın da yer aldığı Uluslar Liginin yeni dönemi maçlarının ilk ayaklarının oynanmasının ardından kulüp maçları yeniden başlayacak.

Ara öncesinde son maçını iyi bir şekilde değerlendirmek isteyen MKE Ankaragücü Eryaman Stadyumunda Uğur Okulları İstanbulspor'u ağırlamıştı. Başkent ekibi skorda zorlanmasına rağmen konuk ettiği İstanbulspor'u Dadashov ve Efkan Bekiroğlu'nun attığı gollerle 2-1 mağlup etti.

SKANDAL HAREKET GALİBİYETİN ÖNÜNE GEÇTİ

Takımın Süper Ligde de gol yollarında etkili ismi Efkan Bekiroğlu takımının 88. dakikada 2. golünü atarak hanesine 3 puanı yazdırmasını sağladı. Efkan'ın gol sonrasında tribünlere eliyle çok konuşmayın şeklindeki hareket ise şaşkınlık oluşturdu.

Maç içerisinde takım arkadaşı Dadashov'la da bir itişme yaşayan Efkan Bekiroğlu'na tribünlerden ve sosyal medyadan büyük bir tepki geldi. Takımın sevilen isimlerinden olan ve yeniden Süper Lige yükselme konusunda en çok güvendiği isimlerden olan Efkan'ın neden böyle bir hareket yaptığı taraftarların akıllarında bir soru işareti oluşturdu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER