Bursa Nilüfer - MKE Ankaragücü Ziraat Türkiye Kupası maçının hakemi açıklandı

Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur karşılaşmalarında oynanacak maçları yönetecek hakemler açıklandı. Bursa Nilüfer - MKE Ankaragücü maçını yönetecek hakem belli oldu.

Bursa Nilüfer - MKE Ankaragücü Ziraat Türkiye Kupası maçının hakemi açıklandı

Ziraat Türkiye Kupası’nda 3. Tur heyecanı başlıyor. Kupaya 3. Tur’dan dahil olan Trendyol 1. Lig ekiplerinden Başkent temsilcisi MKE Ankaragücü deplasmanda Bursa Nilüfer ile karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmayı yönetecek olan hakem MHK tarafından belirlenerek açıklandı. Bursa Nilüfer – MKE Ankaragücü maçında görev yapacak olan hakem kadrosu TFF’nin resmi internet sitesi aracılığı ile ilan edildi.

MAÇIN HAKEM KADROSU BELLİ OLDU

MHK tarafından yapılan görevlendirmeye göre Bursa Nilüfer – MKE Ankaragücü maçının hakemi Mardin Bölgesi hakemlerinden Yunus Dursun olacak. Yunus Dursun’un yardımcıları olarak ise Ömer Lütfü Aydın ve Hasan Erdoğan görev yapacaklar. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Yalçın Taşkınfurat olarak belirlendi. Bu hakem kadrosu MKE Ankaragücü’nün deplasmanda oynayacağı karşılaşmada görev alacaklar.

CANLI YAYINLANACAK

Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmaları için canlı yayın programı da belli oldu. Buna göre 29 Ekim Salı günü saat 13:00’da oynanacak olan Bursa Nilüfer – MKE Ankaragücü karşılaşması A Spor’dan canlı olarak yayınlanacak. Bu aşamada Ziraat Türkiye Kupası’nın en güçlü kadrosuna sahip olan Başkent ekibi aynı zamanda reytingi en yüksek olacak takım olarak değerlendirildiği için canlı yayın konusunda öncelik sahibi oldu.

Öte yandan Ziraat Türkiye Kupası’nda mücadele eden bir diğer Başkent ekibi Etimesgutspor’un Mardin 1969 Spor karşılaşmasını yönetecek hakem olarak ise Hakan Kara atandı. Bu karşılaşma 29 Ekim Salı günü saat 13:30’da başlayacak.

Ankara Demirspor ile Erciyes 38 Futbol Spor Kulübü arasında 30 Ekim Çarşamba günü oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasının hakemi henüz açıklanmadı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER