Bodrum FK ile MKE Ankaragücü'nün ilk hafta maçlarının oynanacağı statlar belli oldu

MKE Ankaragücü ile Bodrum FK'nın karşılaşacağı takımlar açıklanırken maçların nerede oynanacağı da merak ediliyordu. Söz konusu karşılaşmalara ilişkin stat adresi de belli oldu.

Bodrum FK ile MKE Ankaragücü'nün ilk hafta maçlarının oynanacağı statlar belli oldu

Futbolseverler karşılaşmaları takip etmeye devam ediyor. Futbol maçlarını izlemeyi seven ve tuttukları takımları desteklemek isteyenler de karşılaşma takvimleri hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Futbol maçları ile ilgili olarak takibini sürdürenler MKE Ankaragücü ve Bodrum FK'nın karşılaşacağı maçlar hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig ekibi Sipay Bodrum FK ile Trendyol 1. Lig temsilcisi MKE Ankaragücü'nün ilk hafta oynayacağı maçların statları açıklandı.

MKE ANKARAGÜCÜ VE BODRUM FK'NIN İLK HAFTA MAÇLARININ STATLARI BELLİ OLDU

Türkiye Futbol Federasyonu, daha önce açıklanan maç programında her iki takımın da ilk hafta ev sahibi olarak oynayacağı maçların statlarını duyurmamıştı. TFF, 12 Ağustos Pazartesi günü saat 21.00'de başlayacak Sipay Bodrum FK - Gaziantep FK maçının Bodrum İlçe Stadı'nda oynanacağını açıklarken Trendyol 1. Lig'de 11 Ağustos Pazar günü oynanacak MKE Ankaragücü-Şanlıurfaspor maçının da başkent ekibinin iç saha maçlarını oynadığı Eryaman Stadı'nda saat 21.45'te olacağı bildirildi.

Bodrum FK ile MKE Ankaragücü'nün ilk hafta maçlarının oynanacağı statlar belli oldu

Öte yandan Sipay Bodrum FK - Gaziantep FK maçının Bodrum İlçe Stadı'nda oynacak maçta aydınlatma çalışmaları tamamlanan statta ilk kez Süper Lig maçı yapılacağı ifade edildi.

SONRAKİ HABER