Başkent futbolunun son durumu Haber Ankara Youtube'da konuşuldu

Trendyol 1. Ligde bulunan 3 Başkent takımı, Ankaragücü, Gençlerbirliği Ankara Keçiörengücü'nde yaşanan son gelişmeler Haber Ankara tarafından masaya yatırıldı. Haber Ankara Spor Müdürü Orhan Sal'ın moderatörlüğünde gerçekleşen programa yorumcular Emre Ödül ve Yılmaz Güler eşlik etti.

Süper ligden yoksun bir sezon geçiren Ankara gözünü kendisini temsil eden 3 Ankara takımının olduğu 1. lige çevirdi. Ankaragücü'nün 2.lige düşme tehlikesiyle burun buruna geldiği sezonda Gençlerbirliği Süper Ligi kovalarken Keçiörengücü ise Play-off'lara kalabilmek adına mücadelesini sürdürüyor.

Yeniden Süper Lige dönme konusunda Ankaralı futbolseverlerin kendisinden umutlu olduğu Gençlerbirliği ligde son maçında Bandırmaspor ile 1-1 berabere kaldı. 2. sıra fırsatının geri tepildiği maçın ardından Haber Ankara Youtube kanalında Ankara futbolu canlı yayın programı gerçekleşti.

Başkent futbolunun son durumu Haber Ankara Youtube'da konuşuldu

YAYINI YOUTUBE'DAN BURAYA TIKLAYIP İZLEYEBİLİRSİNİZ

Haber Ankara Spor Müdürü Orhan Sal ile yorumcular Yılmaz Güler ile Emre Ödül hem kırmızı siyahlı takımın maçta almış olduğu sonucu, hem de Ankara Keçiörengücü ile Ankaragücü'nün liglerindeki son durumunu değerlendirdi. Öte yandan yayında Ankara'nın kadın futbolundaki bir marka değeri haline gelen ABB Fomget'in Fenerbahçe ile girdiği şampiyonluk yarışı ve takımın gösterdiği başarılı performansa da değinildi.

Ankara futbolunu temsil eden köklü kulüplerin içerisinde bulunduğu son durum ve geleceğe dair verdiği izlenimlere dair gelişmeleri Haber Ankara Youtube Kanalında yayınlanan programlar aracılığıyla takip edebilirsiniz.

Kaynak: Cengiz Ortataş