Bandırmaspor - MKE Ankaragücü maç sonucu: 2 -0

Trendyol 1. Lig maç programı kapsamında bugün Bandırma deplasmanına konuk olan Başkent temsilcisi ne yazık ki rakibinin gollerine engel olamayarak eli boş döndü. MKE Ankaragücü ligde 5. yenilgisini almış oldu.

Bandırmaspor - MKE Ankaragücü maç sonucu: 2 -0

Başkent temsilcileri arasında yer alan MKE Ankaragücü, Trendyol 1. Lig'de 7. haftanın maç programı kapsamında Bandırmaspor deplasmanına gitmişti. Saat 16:00 itibariyle Bandırma 17 Eylül Stadyumu'nda başlayan maçta Ankaragücü sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıkarken ne yazık ki rakibinin bulduğu golleri engelleyemedi ve bu amacına ulaşamadı.

TEKSÜT BANDIRMASPOR - MKE ANKARAGÜCÜ MAÇI SKORU! KİM YENDİ, MAÇ KAÇ KAÇ BİTTİ?

Saat 16:00 itibariyle maçın hakemi Ayberk Demirbaş'ın düdüğü ile maça istekli başlayan MKE Ankaragücü rakibinin istekli oyunu ve ataklarına karşı direnmeye çalıştı. Ev sahibi takım ilk golünü 37. dakikada marco paixao'nun ayağından bulurken ilk yarıyı da 1-0 önde kapatmayı başardı.

Bandırmaspor - MKE Ankaragücü maç sonucu: 2 -0

Maçın ikinci yarısına daha istekli ve hırslı başlayan MKE Ankaragücü ortaya koyduğu futbola rağmen rakibinin ikinci golüne engel olamadı. 51. dakikada bu sefer Mehmet Özcan'ın ayağından golü bulan Teksüt Bandırmaspor maçı 2-0 kazanmayı bildi. Kaybedilen maçın ardından başkent temsilcisi ekibimiz 9 puanda kalırken Teksüt Bandırmaspor ise puanını 14'e çıkarmayı başardı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER