Ankaragücü'nün Ziraat Türkiye Kupası 3. tur rakibi Bursa Nilüfer oldu

Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turu kuraları çekildi. Yapılan kura çekilişi ile MKE Ankaragücü takımının 3. eleme turundaki rakibi Bursa Nilüfer takımı oldu.

Ankaragücü'nün Ziraat Türkiye Kupası 3. tur rakibi Bursa Nilüfer oldu

Ziraat Türkiye Kupası maçlarında oynanan 2. tur maçları sonucunda bir üst tura çıkmaya hak kazanan takımlar arasında beklenen 3. tur kura çekilişi tamamlandı. Yapılan kura çekilişi ile Başkent temsilcisi MKE Ankaragücü'nün rakibi de belli oldu.

MKE ANKARAGÜCÜ ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI 3. ELEME TURU RAKİBİ KİM, MAÇ NE ZAMAN OYNANACAK?

Bir üst tura çıkmaya hak kazanan takımlar arasında oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eleme maçları için beklenen kura çekilişi yapıldı. Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu müsabakalarının kura çekimi bugün saat 14.00'te kulüp yetkililerinin katılımı ile TFF Riva Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

Yapılan kura çekimi ile Başkent temsilcisi MKE Ankaragücü takımının rakibi Bursa Nilüfer Futbol Spor Kulübü oldu. Maçın kesin tarihi henüz belirlenemezken MKE Ankaragücü tarafından yapılan açıklama ile karşılaşmanın 29, 30 veya 31 Ekim tarihlerinde Bursa'da oynanacağı ifade edildi. MKE Ankaragücü bir üst tura çıkmak için deplasman maçında Bursa ekibine konuk olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER