Ankaragücü'nün yeni teknik direktörü Kemal Özdeş oldu

Ligden düşmesinin ardından Emre Belözoğlu ile yollarını ayıran MKE Ankaragücü'nün yeni teknik direktörünün kim olacağı merak konusu olmuştu. Camianın beklediği açıklama sonunda geldi.

Ankaragücü'nün yeni teknik direktörü Kemal Özdeş oldu

Hayal kırıklığı ile tamamlanan sezonun ardından bir kez daha ligden düşen MKE Ankaragücü'nde değişimin ayak sesleri erken başlamıştı. Sarı lacivertlilerin ligden düşmesinin hemen ardından ilk olarak Teknik Direktör Emre Belözoğlu ve ardından Sportif Direktör Yılmaz Bal ile yollar ayrılmıştı.

Kiralık oyuncularında birer birer veda mesajı yayınlayıp ayrıldığı takımda yönetim içinde bir seçim yapılacağı biliniyor. Bu kadar belirsizliğin yaşandığı dönemde gelecek sezon takıma kimin liderlik edeceği sorusunun bir an önce cevaplanmasını bekliyordu.

Ankaragücü'nün yeni teknik direktörü Kemal Özdeş oldu

BAŞKENT EKİBİNDE KEMAL ÖZDEŞ DEVRİ

Başkent ekibi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada gelecek sezon takımın başında kimin olacağı sorusunu yanıtladı. Son olarak Kasımpaşa'nın başında görev alan ve bu takımın başında aralıkla 3. kez görev alan Kemal Özdeş'in takımın yeni hocası olduğu açıklandı.

MKE Ankaragücü'nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Takımımızın Teknik Direktörlük görevi için Kemal Özdeş ile anlaşmaya varılmıştır. İmza töreni ilerleyen tarihlerde düzenlenecektir. Kamuoyu ve taraftarlarımıza saygıyla duyurulur" denildi.

Özdeş'in başkent ekibinde nasıl bir performansa sahip olacağı merak konu oldu. Kasım ayından beri takım çalıştırmayan Özdeş son kadrosunda 24 maçta 10 galibiyet 5 beraberlik ve 9 mağlubiyetlik bir performansı olmuştu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER