Ankaragücü'nün yabancı futbolcular ile başı dertte! Yeni isim getiremiyorlar

Son maçında Erzurumspor'a mağlup olan MKE Ankaragücü yeniden hanesine 3 puan yazdırmanın hesaplarını yapıyor. Ligin 3. haftasında Ümraniyespor ile karşılaşacak olan Ankara temsilcisi transfer döneminin bitmesine az bir zaman kala istediği halde yabancı isim transferi yapamıyor.

Ankaragücü yabancı transferi yapamıyor!

Hızlı ve çalkantılı bir değişim süreci yaşayan MKE Ankaragücü sezona yeni Teknik Direktörü Cihat Arslan yönetiminde başladı. 2 maçta 1 galibiyet ve 1 beraberlik alan sarı lacivertliler sıradaki maçını 24 Ağustos Cumartesi günü Ümraniyespor ile oynayacak.

"BURADA KİLİTLENME YAŞADIK"

Bu önemli maç öncesi Ankara'da gerçekleşen antrenmanda konuşan Cihat Arslan yeni yabancı transferi yapamadıklarını, bunun nedeni olarak da kadroda yer açamamalarını gösterdi.

Teknik Direktör Arslan "Djokanovic ve Saponara bizden ayrı çalışıyor. Cephas'ı da dün kadro dışı bıraktık. 3 yabancı oyuncu çok büyük rakam. Bu kontenjanı açamadığımızdan dolayı farklı yabancı da alamıyoruz. Burada biraz kilitlenme yaşadık" dedi.

Ankaragücü yönetimi oyuncular ile anlaşma yoluna giderek sözleşmelerin sona erdirilmeleri için çözümler arıyor. Cephas'ı hem oynatmama hem de satmama kararı alan yönetimin nasıl bir süreç yaşayacağı zaman içinde belli olacak.

TRANSFERLER İÇİN SON TARİH 13 EYLÜL

Takımlar bir yandan lig mücadelelerine odaklanırken diğer yandan da kadrolara son şekillerini vermeye çalışıyor. Son günlerde transfer haberlerinin giderek artması bekleniyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER