Ankaragücü'nün stadyum belirsizliği son buldu: TFF'den Şanlıurfaspor maçı bilgilendirmesi

MKE Ankaragücü yeni sezonu açmaya hazırlanırken taraftarlara ligin ilk maçının nerede oynanacağına dair bir bilgilendirme yapılmamıştı. Ev sahibi olarak görünen MKE Ankaragücü ile ilgili bilgi Türkiye Futbol Federasyonundan geldi.

Ankaragücü'nün stadyum belirsizliği son buldu: TFF'den Şanlıurfaspor maçı bilgilendirmesi

Geçen sezon yaşananları unutup sezonu şampiyon olarak tamamlamak ve geldiği yere geri dönmek isteyen MKE Ankaragücü için serüven başlıyor. Pazar gücü Şanlıurfaspor ile karşılaşacak ve 38 haftalık bir maratonadan geçecek olan MKE Ankaragücü'nde stadyum problemi yaşanmıştı.

SORUN ORTADAN KALKTI

Türkiye Futbol Federasyonunun yayınladığı Trendyol 1. Lig fikstüründe MKE Ankaragücü - Şanlıurfaspor maçının hangi stadyumda oynanacağı bilgisine yer verilmemişti. Stadyumda maç oynanması için bazı prosedürlerin yerine getirilmesinin ardından Ankara Eryaman Stadyumunda maç için izin çıktı.

TFF resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı 1. Hafta fikstüründe MKE Ankaragücü - Şanlıurfaspor maçının oynanacağı yer olarak Eryaman Stadyumunu gösterdi. Pazar akşamı 21:45'te başlayacak maçta başkent ekibine taraftar desteğinin yüksek olması bekleniyor.

TRANSFERLER SONRADAN PEŞ PEŞE GELDİ

Takımı güçlendirme çalışmalarına devam eden MKE Ankaragücü son olarak Renat Dadashov'u transfer ettiğini duyurmuştu. Bonservisi ile alınan oyuncunun ardından takımın başka bir transferde bulunması beklenmiyor.

Süper Lig kadrosunda yer alan bir çok oyuncu ile yola devam eden, takviyeler ile güçlenen MKE Ankaragücü'nün bu sezon şampiyonluk favorisi olması bekleniyor. Lig heyecanı ise bu akşam Sakaryaspor - Ankara Keçiörengücü ile başlayacak.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER