Ankaragücü'nün kayıp futbolcusu Cephas'tan haber var! Paylaşımla gönderme yaptı

Son günlerde adı en çok konuşulan futbolculardan olan Renaldo Cephas akıbetinin ne olduğunun bilinmemesi ile gündeme gelmişti. Takımının maç kadrosuna aldığı halde antrenmanlara ve maçlara katılmayan Cephas'a ulaşılamadığı öğrenilmişti.

Ankaragücü'nün kayıp futbolcusu Cephas'tan haber var! Paylaşımla gönderme yaptı

Geçen sezon MKE Ankaragücü'ne bonservisi ile katılan ve 4 yıllık sözleşme imzalayan Cephas, başkent ekibinin başını ağrıtmaya devam ediyor. 24 yaşındaki Jameika'lı futbolcu MKE Ankaragücü'nün ligden düşmesi sonrasında takımda yer almak istemediği için sırra kadem basmıştı.

Şanlıurfaspor maçı kadrosunda olmasına rağmen yedek kulübesinde dahi olmayan Cephas ile ilgili Teknik Direktör Cihat Arslan oyuncularının nerede olduklarını bilmediklerini ifade etmişti. Takımla çalışmalara katılmayan Cephas'ın kaybolduğu şekilde iddiaların gündem olması sonrasında MKE Ankaragücü iddiaları yalanlayan bir açıklama yapmıştı.

Ankaragücü'nün kayıp futbolcusu Cephas'tan haber var! Paylaşımla gönderme yaptı

ÇALIŞMALARINA TEK BAŞINA DEVAM EDİYOR

Ülke gündemine oturan futbolcu sessizliğini bozdu. Renaldo Cephas spor salonundan yaptığı paylaşımda "Pozitif ol" dedi. Oyuncunun antrenmanlara bireysel olarak devam etmesi ve formunu koruma çabası içinde olması başka bir takımla anlaştığı şeklinde yorumlar yapılmasına neden oldu.

Ankaragücü'nün istemediği bir şekilde gündeme gelmesine neden olan Cephas ile ilgili yaşanacak gelişmeler merakla bekleniyor. Oyuncusu ile 3 yıllık daha sözleşmesi bulunan Başkent ekibinin yaşadığı mağduriyet dolayısıyla hukuki zeminde aramaya devam etmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER