Ankaragücü'nün golcüsü dadaşov'un attığı gol Azerbaycan'a yetmedi

Geçtiğimiz ay başlayan ligler bu hafta oynanan milli maçlar nedeniyle ara verdi. Bu arada ülkemizde milli takıma giden isimlerden birisi de MKE Ankaragücü'nün yeni transferi Renat Dadashov oldu.

Ankaragücü'nün golcüsü dadaşov'un attığı gol Azerbaycan'a yetmedi

2018 yılından beri düzenlenen UEFA Uluslar Liginin yeni sezonu 5 Eylül itibariyle başladı. Önceki yıllarda takımların oynadıkları dostluk maçlarının yerini alması için hayata geçirilen UEFA Uluslar ligi takımlara turnuvalara katılma yolunda alternatif bir yol olarak ifade edilmişti.

UEFA Uluslar liginin yeni sezonunun ilk gününde bir çok ülke karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalardan birisi C grubunda oynanan Azerbaycan - İsveç oldu. MKE Ankaragücü'nün yeni golcüsü Dadashov Azerbaycan'ın ilk 11'inde yer aldı.

AZERBAYCAN'IN TEK GOLÜ DADASHOV'DAN GELDİ

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de oynanan mücadelede galibiyeti kazanan taraf konuk ekip oldu. İsveç 3 puanı attığı 3 golle kazandı. Maçta Alexander Isak attığı 2 golle takımının galibiyeti almasında önemli rol oynadı.

Azerbaycan'ın tek golü ise MKE Ankaragücü'nden Dadashov'dan geldi. Renat Dadashov 82. dakikada attığı golle farkı 2'ye indirse de takımının galibiyet almasını sağlayamadı. Azerbaycan Uluslar Ligi C grubundaki 2. maçını Slovakya ile deplasmanda 8 Eylül'de oynayacak. Dadashov'un bu maçta da süre alması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER