Ankaragücü'nün eski futbolcusu Atakan Çankaya için Fatih Karagümrük iddiası

Transfer sezonunun son gününde takımlarda hareketlilik devam ediyor. Bu kapsamda henüz bir takımla anlaşmamış Atakan Çankaya'nın nereye gideceği ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Ankaragücü'nün eski futbolcusu Atakan Çankaya için Fatih Karagümrük iddiası

Uzun yıllar Başkent temsilcisinin formasını giyen Atakan Çankaya, takımın Süper ligden düşmesinin ardından boşa çıkan futbolculardan birisi olmuşu. Temmuz ayına biten sözleşmesi yenilenmeyen Atakan Çankaya ile ilgili yeniden Ankaragücü ile anlaşacağı iddiaları ortaya atılmış fakat sonuçsuz kalmıştı.

TRANSFER SEZONUNDA SON GÜNE GİRİLDİ

Bugün itibariyle tamamlanacak transfer sezonunda Ankaragücü'nün eski futbolcusu Atakan için yeni bir iddia ortaya atıldı. Ertan Süzgün'ün haberine göre Ankaragücü'nden sonra başka bir takımla anlaşmayan Çankaya'nın Fatih Karagümrük ile anlaşması bekleniyor.

Geçen sezon MKE Ankaragücü gibi ligden düşen takımlardan olan Fatih Karagümrük bu sezon lige kötü bir başlangıç yaptı. İstanbul temsilcisi şu ana kadar ligde 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alırken galibiyetle henüz tanışamadı.

DEVRE ARASINA KADAR TAKIMSIZ KALMA İHTİMALİ

Atakan Çankaya ile Fatih Karagümrük'ün yollarının kesişip kesişmeyeceği bugün belli olacak. Kariyerinde 218 maça çıkan ve 8 gol üretme başarısı gösteren 26 yaşındaki oyuncu bugün bir takım bulamaması halinde devre arasına kadar kulüpsüz kalacak. Kadrosuna çok sayıda isim ekleyen Ankaragücü'nünde nasıl bir performans ortaya koyacağı merakla bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER