Ankaragücü'nün eski Dortmundlu Nico Schulz'un peşine düştüğü iddia edildi

Transferde son düzlüğe girilirken MKE Ankaragücü'nde hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Son dönemde taraftarları ile arasında soğuk rüzgarlar esen Ankaragücü'nün son olarak Borussia Dortmund forması giyen Nico Schulz'u gündemine aldığı ifade edildi.

Ankaragücü'nün eski Dortmundlu Nico Schulz'un peşine düştüğü iddia edildi

Bir kez daha 1. lige düşen MKE Ankaragücü, ilk sezonunda yeniden Süper Lige çıkmak istiyor. Bu kapsamda kadrosuna ömemli isimler ekleyen sarı lacivertliler için iddia edilen son transfer hamlesi akıllarda soru işareti oluşturdu.

Ajansspor'dan Salim Manav'ın haberine göre MKE Ankaragücü 31 yaşındaki Alman sol bek Nico Schulz'u kadrosuna katmak istiyor. Oynadığı son takımın bir dünya devi oluşu ve uzun yıllar Almanya liginde top koşturması ile dikkat çeken Nico Schulz son 2 sezondur profesyonel bir maça çıkmadı.

UZUN SÜREDİR BİR KULÜPLE MAÇ YAPMADI

Nico Schulz son resmi maçını 7 Mayıs 2022 yılında Borussia Dortmund formasıyla Greuther Fürth'e karşı oynadı. 2023 Temmuz ayından beri de kulüpsüz olan Nico Schulz'un MKE Ankaragücü ile anlaşıp anlaşmayacağı merak konusu oldu.

Ankaragücü'nün son transferlerinden olan Dorin Roratiu ise geçen sezon sadece 7 lig maçına çıkarak başkent ekibine dahil olmuştu. Rotariu bu sezon henüz hiç bir resmi maçta forma giymedi.

MKE Ankaragücü'nün uzun bir süredir resmi maça çıkmayan Nico Schulz konusunda adım atıp atmayacağı 13 Eylül'e kadar belli olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER