Ankaragücü'nün başına geçeceği konuşulan Ömer Erdoğan iddialara cevap verdi

MKE Ankaragücü'nde geçen sezonun olumsuz sonucunun ardından Emre Belözoğlu ile yollar ayrılmış ve Kemal Özdeş takımın başına geçmişti. 1 aylık Özdeş döneminin ardından Cihat Arslan'a emanet edilen Ankaragücü'nde son sonuçlar taraftarların başka bir isim istemesine neden oldu.

Ankaragücü'nün başına geçeceği konuşulan Ömer Erdoğan iddialara cevap verdi

TFF 1. Lige Şampiyonluk parolasıyla başlayan MKE Ankaragücü moralli başladığı ligde erkenden tepkiler oluşmaya başlamıştı. İstanbulspor maçında galibiyeti son anlarda kazanan takımın taraftarları yönetime istifa yönünde tezahüratlarda bulunmuştu.

Oynanan 4 maçın 2'sini kazanıp 2'sini kaybeden MKE Ankaragücü'nde taraftarlara takımın başında Ömer Erdoğan'ı görmek istediklerine dair bir akım başlattı. Ağustos 2022 - Şubat 2023 tarihleri arasında takımın başında olan Erdoğan o dönem başkent ekibinde 21 maça çıkmıştı.

ÖMER ERDOĞAN KONUŞMAYI TERCİH ETMEDİĞİNİ İFADE ETTİ

Kendisine taraftarlar tarafından ilgi gösterilmesi sonrasında Ömer Erdoğan bir açıklama yaptı. Tv nota spor muhabiri Burak Şenol'a konu hakkında konuşan Erdoğan Cihat Erdoğan görevdeyken görüşme yapmasının karakterine uymayacağını ve geri dönmeyi isteyip istemediği konusunda şu an için görüş bildirmesinin doğru olmayacağını söyledi.

Cihat Arslan'ın görevden ayrılması ya da gönderilmesi halinde Ankara temsilcisinin ilk tercihleri arasında Ömer Erdoğan'ın olması yüksek ihtimal arasında görülüyor. Milli araya giren takımda ilerleyen günlerde olumsuz sonuç alınması halinde bir teknik direktör değişikliği bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER