Ankaragücü'nden ayrılan Tasos Eyüpspor'a transfer oldu

Başkent ekibinde ayrılık rüzgarları yaşanmaya devam ediyor. Son günlerde sıklaşan takımla vedalaşanlar arasında Tasos'da katılmış, Yunan oyuncunun yeni takımının neresi olacağı merak olmuştu. 27 yaşındaki futbolcunun yeni sezonda nerede oynayacağı resmen açıklandı.

Ankaragücü'nden ayrılan Tasos Eyüpspor'a transfer oldu

MKE Ankaragücü'nün ligden düşmesi ile beraber takımın bel kemiğini oluşturan oyuncular birer birer ayrılmaya devam ediyor. Bu kapsamda takımdan ayrılanlar arasında Anastasios Chatzigiovanis (Tasos) 'da katıldı.

"İLK TERCİHİM BURASIYDI"

Ankara ekibinin en etkili silahlarından olan Tasos Süper Lig'de kaldı. Geçen sezonu Arda Turan'ın yönetiminde şampiyon olarak tamamlayan Eyüpspor, Yunan milli futbolcu ile sözleşme imzaladıklarını duyurdu.

Tasos kendisi için yapılan imza töreninde ilk tercihinin Eyüpspor olduğunu söyledi. Yunan futbolcu "Burada olduğum için çok mutluyum. Eyüpspor gibi bir kulübün beni istediğini duyduğum anda hemen gelmek istedim. İlk tercihim burasıydı. Arda Turan gibi bir isimle çalışacağım için de çok mutluyum. Arda Turan’ın beni istemesi beni çok mutlu etti" dedi.

Ankaragücü'nden ayrılan Tasos Eyüpspor'a transfer oldu

BAŞKENT EKİBİNİN VAZGEÇİLMEZLERİNDEN OLMUŞTU

Tasos MKE Ankaragücü'ne 2022 yılında ülkesinin önde gelen takımlarından Panathinaikos'dan transfer olmuştu. Başkent ekibi ile 2 yıl boyunca 71 maça çıkan Tasos bu maçlarda 7 gol atarken 8 asist üretme başarısı üretmişti. Geçen sezon Ankaragücü ile 40 maça çıkan Tasos takımın en önemli futbolcularından birisi olarak görülüyordu.

Hızlı bir kan kaybı yaşayan MKE Ankaragücü'nde takıma yapılacak takviyelerin kimler olacağı merak konusu oldu. Taraftarlarda en kısa zamanda yeni oyuncuların takıma katılmasını istediklerini ifade ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER