Ankaragücü'nden ayrılan Ali Sowe Çaykur Rizespor'a imza attı!

Ankaragücü'nün geçen sene sahada en çok güvendiği isimlerden olan Sowe'nin yeni adresinin neresi olacağı merak ediliyordu. Gambiyalı futbolcu attığı imza ile kariyerine Süper Lig'de devam edecek.

Ankaragücü'nden ayrılan Ali Sowe Çaykur Rizespor'a imza attı!

MKE Ankaragücü'nün bir alt lige düşmesi oyuncuların takımdan ayrılmalarında önemli bir rol oynamaya devam ediyor. Takımın bir çok önemli oyuncusu yayınladıkları veda mesajları ile kulübe ve taraftarlara veda ederken, bu isimlerden birisi Ali Sowe olmuştu.

SOWE YİNE KİRALANDI

Rusya ligi ekiplerinden Rostov'dan iki sezon boyunca MKE Ankaragücü'nde kiralık olarak forma giyen Sowe ülkemizde kalmaya devam edecek. Süper Lig'den talipleri olduğu bilinen Ali Sowe'nin yeni durağı Çaykur Rizespor oldu. Karadeniz ekibinin Sowe'yi 1 sezonluğuna kiraladığı öğrenildi.

Ankaragücü'nden ayrılan Ali Sowe Çaykur Rizespor'a imza attı!

Çaykur Rizespor, renklerine bağladığı Ali Sowe için imza töreni düzenledi. Kulübün resmi hesaplarından yapılan paylaşımda ise "30 yaşındaki Gambiyali forvet Ali Sowe, başkanımız İbrahim Turgut’un katıldığı imza töreninde kendisini 1 yıllığına yeşil-mavili renklerimize bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Yeni transferimiz Ali Sowe’a 'hoş geldin' diyor, başarılar diliyoruz" denilerek kendisine başarılar dilendi.

ANKARAGÜCÜ TAKIMI DEĞİŞMEYE DEVAM EDİYOR

MKE Ankaragücü'nden ayılan takımlar birer birer yeni takımlarına imza atıyor. Kiralık olarak takımda bulunan ve sözleşmesi bittiği için geri dönen oyuncular ile birlikte bu sayı daha da arttı.

Başkanlık seçim sürecini geride bırakan MKE Ankaragücü'nün takıma kimleri getireceği merakla bekleniyor. Taraftarlarda transfer beklediklerini dile getirmeye devam ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER