Ankaragücü'nde taraftarlar Tek Yürek oldu Ömer Erdoğan'ı istiyor

MKE Ankaragücü'nde milli aranın ardından oynanan ilk maç olan Fatih Karagümrük maçında alınan yenilgi bardağı taşıran son damla olmuştu. Yenilginin ardından Cihat Arslan ile yolları ayıran Başkent ekibinde Ömer Erdoğan ismi ön plana çıkıyor.

Ankaragücü'nde taraftarlar Tek Yürek oldu Ömer Erdoğan'ı istiyor

Trendyol 1. ligin bu sezon en güçlü takımlarından birisi olması beklenen MKE Ankaragücü aldığı sonuçlar ile tepki çekmeye devam ediyor. Başkent temsilcisi bu sezon 5 maçta tam 3. kez yenildi.

MAĞLUBİYET TEKNİK DİREKTÖRÜ DEĞİŞTİRME KARARI ALDIRDI

Ligde şu an 13. sırada bulunan MKE Ankaragücü'nde oynanan oyun ve izlenen transfer politikası büyük tepki çekiyordu. Taraftarlar istedikleri oyunu sahada görmek için baskı yaparken alınan sonuçlar Ankaragücü destekçilerini ayağa kaldırdı.

Sezon öncesinde Kemal Özdeş'i göreve getiren fakat Özdeş'le 1 resmi maç daha oynamadan yolları ayıran MKE Ankaragücü sezonu Cihat Arslan ile açmıştı. Ligin başlangıcında 4 maçta 2 galibiyet 2 mağlubiyet alarak gerilere düşen sarı lacivertlilerde son alınan 3-2'lik Fatih Karagümrük yenilgisi bardağı taşıran son damla oldu.

TARAFTAR ONU İSTİYOR

Kulüp Cihat Arslan ile yollarını ayırdığını açıkladı. Bu açıklamanın ardından gözler geçtiğimiz günlerde de takımın başına geçmesi için taraftarların adını söylediği Ömer Erdoğan'a çevrildi. O günlerde Erdoğan takımın bir hocası olduğunu ve kendisinin konuşmasının doğru olmadığını ifade etmişti.

Yenilgi ile iyice gerileyen MKE Ankaragücü zirvenin 6 puan gerisine düştü. Puan farkının açılması halinde Başkent ekibinin üst lige çıkma hayali suya düşebilir.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER