Ankaragücü'nde Sportif Direktör Yılmaz Bal ile yollar ayrıldı

Futbol olarak kötü bir sezonu geride bırakan Ankara'da takımlar yeniden eski günlerine dönmek için erkenden hazırlık yapmaya başladı. MKE Ankaragücü'de bu süreci başlatan takımlardan birisi oldu.

Ankaragücü'nde Sportif Direktör Yılmaz Bal ile yollar ayrıldı

Ankara'nın köklü kulüplerinden olan MKE Ankaragücü sezon içinde gitgeller yaşamış ve dramatik bir şekilde son maçta ligden düşmüştü. Bu gelişmenin ardından yeniden yapılanma sürecine giren Ankaragücü'nde yolların ayrıldığı isimlere bir yenisi daha eklendi.

YILMAZ BAL'IN GÖREVİ 5 AY SÜRDÜ

Başkent ekibinden yapılan açıklamada Sportif Direktör Yılmaz Bal ile yolların ayrıldığı duyuruldu. Söz konusu açıklamada "Sportif Direktörümüz Yılmaz Bal ile yapılan görüşmelerin ardından, karşılıklı olarak anlaşılarak yollarımızın ayrılması konusunda mutabakata varılmıştır. Yılmaz Bal'a emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" denildi.

Ankaragücü'nde Sportif Direktör Yılmaz Bal ile yollar ayrıldı

Yılmaz Bal Ocak ayında başladığı görevinde 5. ayını yeni doldurmuştu. Geçtiğimiz günlerde de Teknik Direktör Emre Belözoğlu ile de ayrılık kararı alan MKE Ankaragücü'nde kiralık oyuncularda birer birer takımdan ayrılıyor.

AY SONUNDA GENEL KURUL YAPILACAK

MKE Ankaragücü'nün saha içinde yapılan değişiklikleri kadar saha dışında da değişim süreci yaşanıyor. Kulüp bu kapsamda çoğunluk sağlanırsa 22 Haziran'da, sağlanamazsa 29 Haziran saat 14:00'da Olağan Genel Kurul yapacak. Kulübün eski yöneticilerinden Murat Ağcabağ başkanlığa adaylığını açıklamıştı.

Ankaragücü taraftarları da saha dışı ve içindeki değişimi merakla izliyor. Takımlarının yeniden bir alt lige düşmesinden büyük üzüntü duyan taraftarlar seneye yeniden Süper Lig'e çıkacak bir yönetim ve takım istediklerini dile getiriyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER