Ankaragücü'nde sözleşme imzalandı ve yeni teknik direktör Kenan Koçak oldu!

Ankaragücü’nde teknik direktör arayışları son buldu. Başkent ekibi teknik direktör olarak takımın başına Kenan Koçak’ı getirdi.

Ankaragücü'nde sözleşme imzalandı ve yeni teknik direktör Kenan Koçak oldu!

Ankaragücü’nde Cihat Arslan ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışları başlamıştı. Yeni teknik direktörün belirlenebilmesi için çok hızlı ve yoğun bir çalışma gerçekleştirildi. Bu süreçte bazı sürpriz isimlerle de görüşmeler yapıldı. Ancak bu teknik adamlar ile anlaşma zemini oluşmayınca belirlenen diğer isimlere yönelindi. Son olarak Kenan Koçak’ta karar kılındı ve anlaşma sağlandı.

2 YILLIK SÖZLEŞME YAPILDI

Ankaragücü yönetimi dün görüşme yapmak üzere Kenan Koçak’ı Ankara’ya davet etmişti. Bugün Kenan Koçak ile Ankara’da bir görüşme gerçekleştirildi. Ankaragücü’nün hedefleri konusunda heyecanlanan Kenan Koçak Başkent ekibinin teklifini kabul etti. Bunun üzerine Kenan Koçak ile Ankaragücü teknik direktörlük konusunda 1+1 yıllık olmak üzere toplam 2 yıllık sözleşme imzaladı. 2 yıl boyunca Kenan Koçak Ankaragücü Teknik Direktörü olarak görev yapacak.

ALMANYA’DA YETİŞTİ!

Kenan Koçak’ın kariyeri incelendiğinde Almanya’da futbola başladığı ve kariyerinin çoğunu bu ülkede geçirdiği görülüyor. Teknik direktörlük konusunda da Kenan Koçak’ın kariyeri Almanya’da başladı. Stefan Kuntz’un Türki A Milli Takım Teknik Direktörü olduğu dönemde Alman teknik adamın yardımcı antrenörlerinden birisi de Kenan Koçak olmuştu. Daha sonra takım çalıştırmayan Kenan Koçak’ın Türkiye’de teknik direktörlük kariyeri Ankaragücü ile resmen başlamış olacak.

Öte yandan Ankaragücü’nün Kenan Koçak ile anlaşmadan önce Aykut Kocaman’a teklif götürdüğü ama Türk futbolunun efsane isimlerinden olan Aykut Kocaman’ın bu sezon takım çalıştırmak istememesi üzerine anlaşma sağlanamamıştı. Sonrasında ise Kenan Koçak gündeme geldi ve anlaşma sağlanarak teknik direktör boşluğu doldurulmuş oldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER