Ankaragücü'nde "Şehrinin Takımını Tut" projesine destek artıyor!

Ankaragücü’nün bir süre önce istifa eden yönetim kurulunun yedek üyelerinden İsmet Beltan’ın başlatmış olduğu “Şehrinin Takımını Tut” projesi gün geçtikçe büyümeye ve daha geniş kitlelere ulaşmaya devam ediyor.

Ankaragücü'nde "Şehrinin Takımını Tut" projesine destek artıyor!

Ankaragücü’nde son dönemlerde saha sonuçları taraftarları memnun etmese de güzel gelişmeler de yaşanıyor. Bu kapsamda çok önemsenen bir proje her geçen gün büyümeye devam ediyor. Kısa bir süre önce Ankaragücü Yönetim Kurulu’nun yedek üyeliğinden istifa eden İsmet Beltan çok önemli bir proje başlatmıştı. “Şehrinin Takımını Tut” projesi ile Ankara’da yaşayan çocukların şehirlerinin takımlarını tutmalarının sağlanması amaçlanıyor. Bu projenin etki alanının genişlemesi ise memnuniyet veriyor.

23 OKUL ZİYARET EDİLDİ

İsmet Beltan başlatmış olduğu proje kapsamında bugüne kadar 23 okulu ziyaret etti. Bu ziyaretlerde öğrenciler ile tanışarak onlara Ankaragücü’nü anlatma imkanı bulan İsmet Beltan onlara hediyeler dağıtarak Ankaragücü taraftarı olmalarını teşvik ediyor.

ANKARAGÜCÜ FORMALARI HEDİYE EDİLDİ

“Şehrinin Takımını Tut” projesini sürdüren İsmet Beltan’a Bağımsız Ankaragücü Delegeleri Platformu ve Ankaragücü Başkan Adayı Ercüment Tekin de destek oluyor. Ankaralı çocukların Ankaragücü taraftarı olmalarını sağlayacak olan projede son olarak Karapürçek Şehit Osman Kablan Ortaokulu ziyaret edildi. İsmet Beltan, Ercüment Tekin ve Tamer Acar’ın katılım gösterdiği ziyarette çocuklara Ankaragücü formaları hediye edildi. Ankaragücü’nün öneminin anlatıldığı çocukların şehirlerinin takımını tanıma fırsatı bulmaları günün en özel anı oldu.

HERKES BU PROJEYE DESTEK OLMALI!

Ziyaret hakkında bir açıklama yapan İsmet Beltan, “Ankaragücü armasını şehirdeki tüm öğrencilerle bağdaştırmayı, her iç saha maçına okul-okul farklı öğrencileri davet etmeyi, onlara ömürlerinin sonuna kadar saklayacakları ilk Ankaragücü ürünlerini hediye etmeyi amaçlıyoruz. Herkesi bu güzel organizasyona destek olmaya davet ediyoruz. Birlikte okulları gezerek armamızı tanıtmalıyız. Herkesi bu mücadelede görmek istiyoruz." dedi.

SONRAKİ HABER