Ankaragücü’nde Mustafa Dalcı ile yollar ayrılıyor

Başkent ekibinin Teknik Direktörü Mustafa Dalcı ile yolların ayrılacağı öğrenildi.

Ankaragücü’nde Mustafa Dalcı ile yollar ayrılıyor

Mustafa Dalcı son olarak, dün oynanan Esenler Erokspor maçında takımının başında sahaya çıkmıştı. İstanbul’da oynanan maçı Ankaragücü 3-1 kaybetmişti.

Mustafa Dalcı maç sonu yaptığı basın toplantısında, oynanan karşılaşmayı değerlendirmiş, istifa söylemini kullanmıştı.

Ancak Ankaragücü’nün perde gerisinden yöneten isim olan Faruk Koca’nın Mustafa Dalcı ile yola devam ememe kararı aldığı öğrenildi. Faruk Koca ve Mustafa Dalcı’nın bugün bir görüşme yapıp, kararı resmen açıklamaları bekleniyor. Ankaragücü’nde bugün sportif direktör Emre Yıldız’da istifa etmişti.

ADAYLAR KİMLER?

Ankaragücü’nde Mustafa Dalcı’nın yerine 2 ismin düşünüldüğü öğrenildi. Teknik direktörler Tolunay Kafkas ve Mustafa Kaplan’ın ismi yeni Teknik direktör olarak ismi geçen Teknik direktörler. Kafkas veya Kaplan’dan birisinin takımın başına geçmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER