Ankaragücü'nde Mujakic'in yeni takımı belli oldu

Ankaragücü'nde yeni sezon öncesi takımda değişiklikler yaşanmaya devam ediliyor. As kadrosundan bir çok isimle yollarını ayıran Başkent ekibinde bir futbolcu ile daha yollar ayrıldı.

Ankaragücü'nde Mujakic'in yeni takımı belli oldu

Yeni sezona TFF 1.Lig'de başlayacak olan MKE Ankaragücü bu kapsamda kiralık sözleşmesi sona eren, takımda düşünülmeyen ya da uygun teklif gelen oyuncularıyla yollarını ayırıyor. Bu kapsamda kadrodan son ayrılanlardan birisi de Nihad Mujakic oldu.

DEFANS HATTININ VAZGEÇİLMEZİ OLMUŞTU

2022 yılında MKE Ankaragücü'ne transfer olan Mujakic stoper hattının vazgeçilmezlerinden olmuştu. 2 sezonda Ankaragücü ile 76 maça çıkan Bosna Hersek'li milli futbolcu bu maçlarda 1 gol atarken 2 asist yapmıştı.

Mujakic'in uzun süredir adı Sırbistan ligi ekiplerinden Partizan ile anılıyordu. Mujakic'in transfer sürecinin tamamlandığı ve takımın yeni sezonda oyuncusu olacağı öğrenildi. 2026 yılına kadar Ankaragücü ile sözleşmesi bulunan Mujakic'in bu transfer le başkent ekibine 900.000 Euro kazandıracağı öğrenildi.

MKE Ankaragücü Mujakic'in Partizan'dan başka bir takıma transferi durumunda ek olarak yüzde 20 pay alacak.

ANKARAGÜCÜ TOPBAŞI YAPIYOR

Takımın büyük oranda değişime uğradığı Ankaragücü'nde yeni sezon çalışmaları 26 Haziran'da başlıyor. TFF 1. Lig'de yer alacak ve tek hedefini Süper Lig'e çıkma olarak belirleyen Ankaragücü'ne ilerleyen günlerde yeni isimlerin katılması bekleniyor.

SONRAKİ HABER