Ankaragücü'nde Mert Çetin'den sitemkar veda mesajı! Akıllara Garry Rodrigues geldi

Sezon başında İtalya'nın Hellas Verona takımından kiralanan Mert Çetin'in Ankaragücü macerası noktalandı. 27 yaşındaki milli futbolcu sosyal medya hesabından yaptığı açıklama takımdan ayrıldığını duyurdu.

Mert Çetin Ankaragücü'ne veda etti

Ligden düşen son takım olan Ankaragücü'nde kan kaybı devam ediyor. Takımda kiralık olarak forma giyen oyuncular birer birer takımdan ayrılıyor. Son olarak milli futbolcu Mert Çetin sarı lacivertli ekibe veda etti.

AYRILIK MESAJINDA GÖNDERME YAPILDI

Bu sezon 18'i ligde olmak üzere 23 maça çıkan Yıldırım Mert Çetin gol ya da asist katkısı üretmedi. Sezonun büyük bölümünde formadan uzak kalan Çetin ayrılık mesajında bu duruma da göndermede bulundu.

Ankaragücü'nde Mert Çetin'den sitemkar veda mesajı! Akıllara Garry Rodrigues geldi

Deneyimli futbolcu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "İlk teklif geldiğinde yaşadığım o heyecan, bugün yerini üzüntüye bıraksa da Ankaragücü büyük bir camia ve yeniden ait olduğu yere gelecek. Tabii ki daha fazla katkı vermek isterdim ama benim de hâlâ bilmediğim nedenlerden dolayı bu olmadı" diyerek oynatılmamasına anlam veremediğini söyledi.

İTALYA'YA GERİ DÖNDÜ

Mert Çetin'in veda ederken kullandığı cümleler akıllara Gary Rodrigues'i getirdi. Rodrigues'de aynı şekilde oynatılmamasından şikayetçi olmuş ve bunu saha dışı sebeplere bağlamıştı.

Çetin'in Serie A Ekibi Hellas Verona ile 1 sezonluk daha sözleşmesi bulunuyor. Gençlerbirliği'nden Roma'ya transfer olması ile adından söz ettiren Çetin İtalya'da Lecce forması'da giydi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER