Ankaragücü'nde kongre heyecanı! Yeni Başkan seçiliyor

Ankara'nın futbolunda yaşanan değişim süreci devam ediyor. Ligden düşerek taraftarları olmak üzere temsil ettiği şehri şok eden MKE Ankaragücü yeni sezona yeni yönetimle başlamaya hazırlanıyor.

Ankaragücü'nde kongre heyecanı! Yeni Başkan seçiliyor

Geçen sezona önemli transferler ve etkili futbolcu kadrosu ile giriş yapan MKE Ankaragücü sezon içinde aldığı olumsuz sonuçların bedelini ligden düşerek ödedi. Bu gelişmenin ardından kazan kaldıran taraftarlar acilen bir değişim istediklerini ifade ettiler.

Teknik Direktör ve Sportif Direktör gönderimi ile başlayan süreç futbolcularla da yolların ayrılması olarak devam etti. MKE Ankaragücü'nde yenilenmenin en büyük aşaması ise Başkanlık seçimi oldu.

3 İSİM BAŞKANLIĞA TALİP OLDU

Haftalardır beklenen gün geldi. MKE Ankaragücü bugün yapılacak olağan genel kurul kapsamında yeni başkanının kim olacağına karar verilecek. Kulübün 2 bin delegesi bugün istedikleri isim için oy kullanacak. Seçimde ise 3 aday yarışacak.

Faruk Koca'nın olaylı bir şekilde başkanlık görevinden ayrılmasından sonra koltuğa oturan İsmail Mert Fırat geçtiğimiz günlerde göreve yeniden talip olduğunu duyurmuştu. Fırat'a ek olarak Murat Ağcabağ ve Gazi Ercüment Tekin'de başkanlıklarını açıklayan diğer isimler olmuşlardı.

GÖZLER SEÇİMDE

Yeniden Süper Lig'e çıkma adına hızlı bir yapılanmaya giren MKE Ankaragücü'nde yeni başkanında seçileceği genel kurul saat 14:00'da başlayacak. Seçim sürecinin tamamlanmasının ardından akşam saatlerinde yeni başkanın resmi olarak duyurulması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER