Ankaragücü'nde kamp sona eriyor, Yeni Malatyaspor maçı Eryaman'da

Milli maç arasında, Antalya'da kamp giren Ankaragücü'nün kampı sona eriyor.

Ankaragücü'nde kamp sona eriyor, Yeni Malatyaspor maçı Eryaman'da

9 Ekim Çarşamba günü toplu olarak Antalya'ya giden Ankaragücü kafilesi, yaklaşık 1 hafta olarak planlanan kampını bitiriyor. Ankaragücü yarın Başkent'e dönecek ve hazırlıklarını burada sürdürecek.

Ankara'da 2 gün süren testelere giren Ankaragücü takımına, teknik direktör Kenan Koçak, testlerin sonucuna göre yüklemeler yaptırdı. Fizik, kondisyon ve güce dayalı çalışmalar yapan sarı - lacivertli futbolcuların son durumunu teknik direktör Kenan Koçak yakından takip etti.

Kampın başka bir özelliği de Kenan Koçak'ın ilk kez kendi ekibiyle çalışmalar yapması oldu. Koçak, oluşturduğu geniş bir ekiple takımı ligde bundan sonraki haftalara hazırladı.

MAÇ ERYAMAN STADI'NDA

Öte yandan MKE Ankaragücü'nün Yeni Malatyaspor maçının Eryaman Stadı'nda oynanması kesinleşti. Yapılan resmi işlemlerin ardından Yeni Malatyaspor - MKE Ankaragücü, Trendyol 1.Lig 9.Hafta maçının Ankaragücü'nün kendi evi olan Eryaman Stadı'nda oynanması netleşti.

Karşılaşmada sarı - lacivertli taraftarlar deplasman tribününde yer alacaklar. Maçı yaklaşık 1000 Ankaragücü taraftarı izleyebilecek. Diğer tribünlere Ankaragücü Passoligli taraftar giremeyecek.

Yeni Malatyaspor - MKE Ankaragücü maçı 18 Ekim Cuma günü saat 20.00'de başlayacak.

ORHAN SAL

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER