Ankaragücü'nde gözler Adanaspor maçına çevrildi

MKE Ankaragücü ligde sıkıntılı günler geçirmeye devam ediyor. Son maçında Bandırmaspor ile karşılaşan ve 2-0 yenilen sarı lacivertliler milli ara öncesi Adanaspor'u yenerek sonraki haftalar için umudunu korumak istiyor.

Ankaragücü'nde gözler Adanaspor maçına çevrildi

Bu sezon Süper lig biletini alması muhtemel takımlar arasında gösterilen MKE Ankaragücü ligin ilk kısımlarında şok edici skorlar almıştı. Başkent ekibi ligde geride kalan 7 haftada 3 kez yendi fakat 4 kez rakiplerine boyun eğdi. Tüm maçlarda toplanacak 21 puanın 12'sini kaybeden Başkent ekibi ligde 15. sıraya kadar geriledi.

Teknik Direktör değişikliği yapan ve yeni hocası Kenan Koçak ile 2 maçta 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan MKE Ankaragücü'nde kötü gidişata dur deme ve yeniden yükselme hedefi devam ediyor.

ANKARAGÜCÜ, MİLLİ ARA ÖNCESİ MORAL DEPOLAMAK İSTİYOR

İkinci milli ara öncesinde son maçını Adanaspor ile oynayacak MKE Ankaragücü evinde 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor. Aranın ardından kalan maçlarını alarak 3. milli araya kadar yenilgisiz gitmek isteyen MKE Ankaragücü'nün performansı taraftarlar tarafından yakından takip ediliyor.

Adanaspor içinde işler iyi gitmiyor. Geçtiğimiz haftalarda Teknik Direktörü Sol Bamba'nın vefatı ile sarsılan turuncu beyazlılar 20 takımlı ligde 19. sırada yer alıyor.

MKE Ankaragücü - Adanaspor maçı 5 Ekim Cumartesi günü oynanacak. Saat 16:00'da başlayacak mücadele Eryaman Stadyumunda yapılacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER