Ankaragücü'nde Garry Rodrigues depremi! Kadro dışı bırakıldı

Başkent ekibinin en çok güvendiği isimlerden olan ve sezon öncesi 1. ligde takımın kaptanı yapılan Rodrigues için şok eden bir karar alındığı iddia edildi.

Ankaragücü'nde Garry Rodrigues depremi! Kadro dışı bırakıldı

MKE Ankaragücü'nün geçtiğimiz sezon başına kadrosuna kattığı isimlerden olan Garry Rodrigues o dönem istediği süreleri alamadığı için gündem olmuştu. Dönemin Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun kendini oynatmasına anlam veremediğini ifade eden Rodrigues daha sonrasında takımda önemli bir figür haline gelmişti.

Ülkemizde Galatasaray ve Fenerbahçe formaları da giyen 33 yaşındaki futbolcu ligden düşen MKE Ankaragücü'nde önemi daha çok artan isimlerden birisi olmuştu. Takımın kendisinden beklentisini onu kaptan yaparak gösterdiği Garry Rodrigues ile ilgili şoke edici bir iddia ortaya atıldı.

TAKIM KAPTANINA KENDİNE KULÜP BUL DENİLDİ

Ajansspor'dan Salim Manav'ın haberine göre Garry Rodrigues kadro dışı bırakıldı ve kendisine kulüp bulması istendi. Bu sezon 1. ligdeki 4 maçta da sahada olan Garry Rodrigues'in tesislere daha alınmadığı iddia edildi.

Bu sezon transfer politikası ile de bir çok defa tepki çeken MKE Ankaragücü ile Garry Rodrigues arasındaki sürecin nasıl sonuçlanacağı merak ediliyor. 13 Eylül'de transfer döneminin sona erecek olmasından dolayı oyuncu için süre giderek daralıyor. Taraftarlarda kulübün politikasının nasıl ilerleyeceğini merakla takibini sürdürüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER