Ankaragücü'nde Fenerbahçe mesaisi başladı

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Fenerbahçe ile yarın karşı karşıya gelecek MKE Ankaragücü'nde çalışamlar devam ediyor.

Ankaragücü'nde Fenerbahçe mesaisi başladı

Trendyol Süper Lig'de istediği sonuçları alamayan MKE Ankaragücü'nde gözler Ziraat Türkiye Kupası'na çevrildi. Ankara ekibi, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Eryaman Stadyumu'nda oynanacak mücadele 27 Şubat Salı (Yarın) saat 20.45'te başlayacak.

Zorlu mücadelenin hazırlıklarına dün teknik direktör Emre Belözoğlu yönetiminde yaptığı antrenman ile başlayan MKE Ankaragücü, bugün yapacağı taktik çalışma ile karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayacak.

EMRE BELÖZOĞLU DEVAM DEDİ

MKE Ankaragücü'nün deplasmanda Mondihome Kayserispor'a 3-2 mağlup olmasının ardından teknik direktör Emre Belözoğlu, Başkan İsmail Mert Fırat ile bir görüşme yapıp yola deva edip etmyeceği konusunda bir karara varacağını söylerken dün takımın başında antrenmana çıktı ve yaptığı açıklama ile yola devam ettiğini duyurdu.

Ankaragücü'nde Fenerbahçe mesaisi başladı

Açıklamada Belözoğlu, MKE Ankaragücü camiasına verdiği bir söz olduğunu ve o sözü tutacağını belirtirken sarı - lacivertli kulübümü hak ettiği yere getirecek mücadeleyi vermeye, burada devam edeceklerini ifade ederek Ankara'yı ve MKE Ankaragücü camiasını çok sevdiğini dile getirdi.

Belözoğlu, antrenman öncesi oyuncuları ile bir araya gelerek bir motivasyon konuşması yaptı ve kupa maçına odaklanıldı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER