Ankaragücü'nde Ertaç Özbir'in kaleyi devralacağı iddia edildi

MKE Ankaragücü'nde son haftalarda alınan olumsuz sonuçların ardından Teknik Direktör Kenan Koçak'ın kalede bir değişikliğe gitmesinin beklendiği iddia edildi. Adanaspor ile oynanacak maçta kalede Ertaç Özbir'in olması bekleniyor.

Ankaragücü'nde Ertaç Özbir'in kaleyi devralacağı iddia edildi

Sezonun ilk maçlarında aldığı sonuçlarla işlerini zora sokan MKE Ankaragücü'nde toparlanmak ve yarıştan kopmamak adına çalışmalar sürüyor. Ligde son maçında sezonun 4. yenilgisini alan MKE Ankaragücü'nde kadroda değişiklik yapılmasının beklendiği öğrenildi.

BAHADIR'IN YERİNE ERTAÇ'IN GEÇECEĞİ İDDİA EDİLDİ

Haber 1910'da yer alan habere göre uzun süredir MKE Ankaragücü'nün birinci kalesi olarak görev yapan Bahadır Han Güngördü'nün yerine Ertaç Özbir'in görevi devralması bekleniyor. Adana Demirspor ile iyi bir performans sergileyen Özbir milli takıma kadar yükselmişti.

Geçen sezon MKE Ankaragücü'ne transfer olan 34 yaşındaki deneyimli eldiven sadece 4 maçta forma şansı bulabildi. Bu sezon hiç bir maçta süre almayan Ertaç Özbir'in elde edeceği şansı nasıl değerlendireceği merak ediliyor.

HEDEF ADANASPOR'DAN 3 PUAN ALMAK

MKE Ankaragücü, Trendyol 1. ligin 8. haftasında Adanaspor ile karşı karşıya gelecek. Bu kritik mücadelede kazanan taraf önemli bir avantaj elde edecek. Kaybeden taraf için ise ligde kötü günler devam edecek. Her iki takım içinde büyük anlam ifade eden mücadele cumartesi günü saat 16:00'da başlayacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER