Ankaragücü'nde Efkan Bekiroğlu sessizliğini bozup taraftarlardan özür diledi

MKE Ankaragücü’nde İstanbulspor maçında galibiyet golünü atan Efkan Bekiroğlu bir süredir devam eden sessizliğini bozup gol sonra yaptığı hareketten dolayı özür diledi.

Ankaragücü'nde Efkan Bekiroğlu sessizliğini bozup taraftarlardan özür diledi

MKE Ankaragücü’nde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediliyor. Trendyol 1. Lig 4. hafta mücadelesinde Ankaragücü ile İstanbulspor kkarşı karşıya gelmiş ve maçın 89. dakikasında Efkan Bekiroğlu takımına galibiyeti getiren golü atmıştı. Bu golün ardından ise Efkan Bekiroğlu’nun yapmış olduğu hareket Ankaragücü taraftarları tarafından tepki çekmişti. Yaşanan olaydan sonra ise konu hakkında Efkan Bekiroğlu sessizliğini koruyordu. Efkan Bekiroğlu şimdi sessizliğini bozup bir açıklamada bulundu.

ÖZÜR AÇIKLAMASI YAPTI!

Efkan Bekiroğlu açıklamasında, “Bu değerli takımın bir parçası olmaktan ve armayı taşımaktan büyük bir gurur duyduğumu söyleyerek başlamak istiyorum. Yaz transfer sezonunda sosyal medyada hakkımda çıkan transfer haberlerinin asılsız olduğunu, yönetim kurulunun da doğrulayacağı gibi 4-5 Süper Lig takımından gelen hiçbir transfer teklifini değerlendirmeden; bu büyük camiayı tekrar Süper Lig’e çıkarmak için mücadele etmeyi tercih ettiğimi belirtmek isterim.” dedi.

Efkan Bekiroğlu açıklamasının devamında ise, “İstanbulspor maçında attığım golün ardından yaptığım gol sevincinin fazlasıyla duygusal geliştiğini; plansız ve dikkatsizce yapılmış bir hareket olduğunu, çıkarılan anlamdan dolayı hak verdiğim gibi niyetimin bu şekilde anlaşılmasından da bir o kadar üzüldüğümü belirtirim. Bu nedenden dolayı siz değerli taraftarlarımızdan özür diliyorum ve sizlerin desteğiyle bu şanlı armayı ait olduğu yere taşımak için son ana kadar mücadele edeceğime söz veriyorum.” sözlerini kullandı.

Ankaragücü'nde Efkan Bekiroğlu sessizliğini bozup taraftarlardan özür diledi

Ankaragücü’nde Efkan Bekiroğlu’nun yapılan bu açıklama ile taraftarlarla arasındaki buzları eritmesi bekleniyor. Ankaragücü 15 Eylül 2024 Pazar günü lig mücadelesinde saat 16:00’da deplasmanda Karagümrük ile karşılaşacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER