Ankaragücü'nde Cephas krizi sona erdi! Yeniden takımla çalışmalara başladı

Son bir kaç gündür spor gündeminin adı en çok konuşulan isimlerinden olan Renaldo Cephas hakkında önemli bir gelişme yaşandı. Jamaikalı futbolu yeniden başkent ekibine katıldı.

Ankaragücü'nde Cephas krizi sona erdi!

MKE Ankaragücü ligin açılış maçında Şanlıurfaspor'u etkili bir oyunla evinde mağlup etmişti. Maçın önüne geçen durum ise Teknik Direktör Cihat Arslan'ın Cephas hakkında söyledikleri olmuştu.

AKIBETİ BİLİNMİYORDU

Deneyimli teknik adam Cephas'ın adını maç kadrosuna yazdıkları halde kendisinin yanlarında olmadığını, oyuncunun tavrını resmi olarak kayıt altına almak için bu yola başvurduklarını ifade etmişti. Cihat Arslan Cephas'ın takımla antrenmanlara katılmadığını ve nerede olduğunu bilmediğini dile getirmişti.

Ankaragücü'nde Cephas krizi sona erdi! Yeniden takımla çalışmalara başladı

Bu açıklama ile gündem olan Renaldo Cephas ise ilk başta sessiz kalmış, ardından sosyal medya hesabından spor salonunda çalışma yaptığına dair görseller paylaşmıştı. MKE Ankaragücü ve oyuncusu Cephas arasında neler olacağı merak konusu olurken yaşanan son gelişme tarafların arasındaki buzları erittiği şeklinde yorumlandı.

TESİSLERE GELDİ

24 Yaşındaki Jamaikalı futbolcu MKE Ankaragücü'nün takımla yaptığı son antrenmanda yer aldı. Cephas'ın dönüşü sonrasında MKE Ankaragücü'nün nasıl bir tavır takınacağı merak konusu oldu.

Başkent ekibinin, oyuncunun disiplinsiz dışı tavırlarından dolayı kendisi ile yollarını mı ayıracağı yoksa verilecek bir ceza ile kendisini takımda mı tutacağı ilerleyen süreçte belli olacak. Başkentli taraftarlarda yaşanan gelişmeleri takip etmeyi sürdürüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER