Ankaragücü'nde Cephas krizi! Kulüp oyuncusundan haber alamıyor

TFF 1.Ligde sezona güzel bir başlangıç yapan ve takıma bir çok isimle güçlendiren MKE Ankaragücü'nde önemli bir sorun olduğu öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde takımdan ayrılmak istediğine dair iddialar ortaya atılan Renaldo Cephas'ın takım ile bağlarını kopardığı ortaya çıktı.

Ankaragücü'nde Cephas krizi! Kulüp oyuncusundan haber alamıyor

Ankara temsilcisi dün akşam ligin ilk maçında Şanlıurfaspor ile karşılaşmıştı. Sahadan 2-0 galip ayrılan MKE Ankaragücü, güçlü kadrosu ile bu sezon Şampiyonluğu en çok isteyen takımlardan birisi olduğunu göstermişti.

"ANTRENMANLARA GELMİYOR, MAÇA DA GELMEDİ"

Dün gece oynanan maç ve alınan galibiyetin haricinde teknik ekibin ve yönetimin takım için bir sorunla günlerdir ilgilendiği öğrenildi. Geçen sezon takımın Süper Lig kadrosunda da yer alan Cephas'ın antrenmanlara katılmadığı ve nerede olduğunun bilinmediği açıklandı.

Maç kadrosunda olduğu halde ne yedek kulübesinde ne de tribünlerde görünen Cephas ile ilgili Ankaragücü Teknik Direktörü Cihat Arslan önemli açıklamalarda bulundu. Arslan "Gelmediğine dair noter tespiti yapmak için kadroya yazdık. Cephas antrenmanlara gelmiyor, maça da gelmedi. Nerede olduğunu bilmiyoruz" dedi.

TAKIM TRANSFER SEZONUNU KAPATTIK DEMİŞTİ

MKE Ankaragücü cephesinden geçtiğimiz günlerde yapılan bir açıklamada özel bir durum olmadıkça transfer sezonunun kapandığı duyurulmuştu. Cephas'ın bu sezonu MKE Ankaragücü'nde geçirmek istememesi ve kulübün bu açıklamasından dolayı böyle bir tavır alma ihtimali akıllara geldi.

Başkent ekibinin konuyu adli makamlara taşımasının ardından neler olacağı merak ediliyor. Cephas'ın akıbeti bilinmiyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER