Ankaragücü zirveye tırmanmak için kritik dönemeçte!

Ligde son maçında galip gelerek oynanan 6 maçın 3'ünde 3 puanı hanesine yazdırabilen MKE Ankaragücü kötü günleri unutmak istiyor. Sarı lacivert takımlar arasındaki puan farkı açılmadan üst sıralara yükselmenin hesaplarını yapıyor.

Ankaragücü zirveye tırmanmak için kritik dönemeçte!

Fatih Karagümrük maçının ardından MKE Ankaragücünde Teknik Direktör değişikliği yaşanmıştı. 6. Haftadan itibaren yoluna Kenan Koçak ile devam etme kararı alan Başkent temsilcisi son maçında Sakaryaspor'u 2-1 yenerek moral depolamıştı.

YENİ HOCA, YENİ SAYFA

Yeni teknik direktörü ile ilk maçını kazanarak güzel bir hava yakalayan MKE Ankaragücü ligde bir sonraki maçında Bandırmaspor ile deplasmanda karşılaşacak. 12. sırada yer alan 9 puanlı MKE Ankaragücü ve 13. sırada yer alan 8 puanlı Bandırmaspor ile oynanacak maç her iki takım içinde büyük önem taşıyor.

Ankaragücü zirveye tırmanmak için kritik dönemeçte!

Şu anda lider İstanbulspor'un 13 puanlı olduğu ligde MKE Ankaragücü alacağı 3 puan ile üst sıralara yükselme gibi bir fırsatı iyi değerlendirmek istiyor. Sezonun en değerli kadrosuna sahip olan MKE Ankaragücü gücünü sahaya yansıtarak ligin ilk 2 sırasında yer alarak Süper Lige direkt olarak çıkma biletini almak istiyor.

ALTIN DEĞERİNDE 3 PUAN

Taraftarlarının desteğini de arkasına alan MKE Ankaragücü, Bandırmaspor ile 28 Eylül'de karşı karşıya gelecek. Saat 16:00'da oynanacak mücadele BeınSports ve TRT'nin tercih edeceği kanaldan yayınlanacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER