Ankaragücü yönetimi Kocaelispor maçı öncesi taraftarlarla barıştı

MKE Ankaragücü evinde lider Kocaelispor'u kıran kırana geçen maçta 4-2'lik skorla geride bırakmayı başarırken maç öncesi tribünleri gezen İsmail Mert Fırat ve yöneticiler taraftarlarla barıştı. Maçın koreografisi ise tüm Türkiye'de gündem oldu.

Ankaragücü yönetimi Kocaelispor maçı öncesi taraftarlarla barıştı

Lige oldukça kötü bir başlangıç yapan ve üst üste gelen kötü sonuçların ardından teknik direktör değişikliği yapan MKE Ankaragücü takımında yüzler yeniden gülmeye başladı. Uzun bir süredir sessizliğini koruyan Ankaragücü Başkanı İsmail Mert Fırat, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada tüm taraftarları maça davet etmişti. Bugün maç öncesinde de yöneticilerle beraber tüm tribünleri gezerek karanfil dağıttı ve taraftarların gönlünü aldı.

MKE ANKARAGÜCÜ YÖNETİMİ TARAFTARLARA BARIŞTI!

Ankara Kazan'da yer alan TUSAŞ yerleşkesine yapılan terör saldırısı sonrasında MKE Ankaragücü yönetimi evinde oynayacağı maça tüm Ankaralıları davet etmiş, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ta bu çağrıya destek vermişti. Bugün evinde lider Kocaelispor takımını konuk eden MKE Ankaragücü maç önsesi hazırlamış olduğu koreografi ile tüm Türkiye'de gündem olurken tribünleri dolduran taraftarlar hep birlikte "Şehitler Ölmez" diyerek birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Ankaragücü yönetimi Kocaelispor maçı öncesi taraftarlarla barıştı

Başkent Ankara'ya yakışır görüntülerin sergilendiği maçta uzun süredir sessiz kalan MKE Ankaragücü Başkanı İsmail Mert Fırat tribünleri gezerek karanfil dağıttı ve taraftarın gönlünü aldı. Bakan İsmail Mert Fırat'a yöneticiler Levent Onuk, Elvan Akdeniz ve İsmail Can Ocaklı'da eşlik etti.

Ankaragücü yönetimi Kocaelispor maçı öncesi taraftarlarla barıştı - Resim : 2

Kıran kırana geçen ve her anı büyük heyecana sahne olan maçta lider Kocaelispor takımını attığı 4 golle geçen MKE Ankaragücü puanını 16'ya çıkardı. Taraftarlar sahada özledikleri hırslı ve arzulu MKE Ankaragücü takımını yeniden görmekten mutluluk duyarken uzun bir aradan sonra bir maçta ilk kez taraftarlar "yönetim istifa" sloganı atmadılar. Maçta 90 dakika boyunca taraftarlar aralıksız olarak takımlarını desteklerken maçın bitiş düdüğü ile beraber büyük bir sevinç yaşandı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER