Ankaragücü Yöneticisi İsmet Beltan formasız çocuk kalmaması için harekete geçti

Yeni sezona taraftarlarının önünde merhaba diyen MKE Ankaragücü, Şanlurfaspor engelini 2 golle geçmişti. Her yaştan taraftarın olduğunun görüldüğü MKE Ankaragücü tribünlerinde çocukların formasız olduğu detayı gözlerden kaçmamıştı.

Ankaragücü Yöneticisi İsmet Beltan formasız çocuk kalmaması için harekete geçti

Bu sezon yeniden Süper Lig'e dönme hedefiyle lige başlayan MKE Ankaragücü taraftarının yoğun desteğini arkasında hissetmeye devam ediyor. Ankaralı futbolseverler takımlarını desteklemek için her hafta tribündeki yerlerini alıyor.

Ankaragücü Yöneticisi İsmet Beltan formasız çocuk kalmaması için harekete geçti

BELTAN, ÇOCUKLARA FORMA HEDİYE EDECEK

MKE Ankaragücü Yöneticisi İsmet Beltan sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak küçük yaştaki futbolseverleri sevindirecek bir kampanya başlatacağını duyurdu. Şanlıurfaspor maçında kendisini çok etkileyen bir durumdan bahseden İsmet Beltan "Urfa maçımızda birçok çocuk taraftarımızın formasız olduğunu gördüm ve çok üzüldüm. Bundan dolayı bir karar aldım. Formasız çocuk kalmasın kampanyası başlatıyorum. 6-13 yaş arası 100 evladımıza Store’dan lisanslı forma hediye ediyorum" dedi.

"HERKES DESTEK OLMALI"

Kampanyanın Ankara'nın önemli isimleri tarafından da desteklenmesi gerektiğini ifade eden İsmet Beltan "Bu kampanyaya destek olmak Ankara’nın tüm yöneticilerinin görevidir. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız, ilçe belediye başkanlarımız olmak üzere tüm yerel yöneticilere de çağrı yapıyorum. Formasız çocuk kalmaması için herkes destek olmalı" dedi.

MKE Ankaragücü İsmet Beltan başlatacağı kampanya ile ilgili pazartesi günü detaylı bir bilgilendirme yapacağını söyleyerek sözlerini sonlandırdı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER