Ankaragücü Voleybol Takımı yeni sezon için seçmelere başlıyor

Ankara'yı Voleybolda temsil eden Ankaragücü Astor Şarj Voleybol yeni yetenekler bulmak için yola çıktı. Kulüp 2024-2025 sezonu için yapılacak oyuncu seçmelerine dair bilgilendirmede bulundu.

Ankaragücü Voleybol Takımı  yeni sezon için seçmelere başlıyor

Voleybol konusunda bir dünya markası olan Türkiye'de kulüp takımları ve milli takımımız aldıkları başarılar ile göz dolduruyor. Türk kadınının başarısını dünyaya gösteren takımlarımız genç nesillerin hayallerine dokunmayı ihmal etmiyor.

SEÇMELER BAŞLIYOR

Ankara'da geleceğin Filenin Sultanlarını bulmak ve Voleybolcu olmak isteyenleri eğitmek adına MKE Ankaragücü Voleybol takımı 12-14 Ağustos tarihleri arasında yeni sezon için oyuncu seçmesi yapacak.

2006-2013 doğumlu genç kızların katılabileceği seçmeler Tandoğan Ankara'da gerçekleşecek. Konu ile ilgili paylaşım yapan MKE Ankaragücü Astor Şarj Voleybol detaylı bilgilerin yer aldığı görseli yayınladı. Midi, küçük, genç ve yıldız Kategorilerinde yapılacak seçim sonucu kazanan isimler kulüp bünyesinde eğitim almaya hak kazanacak.

Ankaragücü Voleybol Takımı  yeni sezon için seçmelere başlıyor

HAYALLERİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN İLK ADIM

Branşı ne olursa olsun küçük yaşlardan itibaren profesyonel isimlerden destek almak aileler ve gençler için büyük önem taşıyor. Hayallerini gerçekleştirmek isteyen bireyler dahil oldukları takımların altyapısında yer aldıktan sonra kademe kademe ilerleyerek A takım seviyesine kadar çıkıyor.

Seçmelerin ardından ilerleyen günlerde takım sezonu açacak. Seçmelerde takıma giren isimlerde yetenekleri ile farklı yaş gruplarındaki takımlara dahil olabilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER