Ankaragücü, Ümraniyespor maçı hazırlıklarına başladı

Yeni sezona güzel bir giriş yapan MKE Ankaragücü, ilk hafta aldığı galibiyeti seriye bağlayamamıştı. Ligdeki son maçında Erzurumspor FK'ya boyun eğen Ankara temsilcisi Ümraniyespor maçında galip gelerek bu açığı kapatmak istiyor.

Ankaragücü, Ümraniyespor maçı hazırlıklarına başladı

Trendyol 1. ligde ilk 2 haftanın tamamlanmasının ardından takımlar kendilerine ait ilk izlenimleri vermiş oldu. Bazı takımlar 2 maçta da üstün oyun ortaya koyarak adlarından söz ettirirken bazı takımlarda hayal kırıklığı oluşmasına sebebiyet verdi.

ANKARAGÜCÜNDEN BİR SEVİNÇ BİR ÜZÜNTÜ

MKE Ankaragücü ise 3 puanla başladığı sezona Erzurumspor maçındaki şok yenilgi ile devam etti. Ankara temsilcisi ligin ilk başlarında puan kaybetmenin telafisinin kolay olması avantajını kullanarak Central Hospital Ümraniyespor maçını kazanmak istiyor.

Ankaragücü, Ümraniyespor maçı hazırlıklarına başladı

Birer sezon aralıklarla Süper Ligden düşen bu iki takımım maçı taraftarları tarafından merakla bekleniyor. Öte yandan da MKE Ankaragücü yaptığı paylaşım ile Central Hospital Ümraniyespor maçı hazırlıklarına başladığını duyurdu.

MKE Ankaragücü ve Ümraniyespor arasında oynanacak bu kritik mücadele ile birlikte sarı lacivertliler yeniden taraftarlarının karşısına çıkacak. 24 Ağustos Cumartesi günü saat 21:45'te oynanacak mücadele Ankara Eryaman Stadyumunda gerçekleştirilecek.

MÜCADELE MERAKLA BEKLENİYOR

Ligde 3 puanlı iki takımın karşı karşıya geleceği bu maçın seyir zevki yüksek bir mücadele olması bekleniyor. Takımlar maç gününe kadar yapacakları antrenmanlar ile rakipleri analiz ederek hedeflerine ulaşmaya çalışacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER