Ankaragücü Teknik Direktörü Cihat Arslan ile yollar ayrıldı

Trendyol 1. Lig’de oynanan Karagümrük – Ankaragücü maçının ardından Başkent ekibinde ayrılık kararı alındı.

Ankaragücü Teknik Direktörü Cihat Arslan ile yollar ayrıldı

Trendyol 1. Lig mücadelesinde bugün Ankaragücü deplasmanda Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Mücadelede istenilen futbolu ortaya koyamayan Ankara temsilcisi sahada 3-2 mağlubiyet ile ayrılmak zorunda kaldı. Bu karşılaşmanın sona ermesinin ardından ise Ankaragücü’nde bir son dakika gelişmesi yaşanarak teknik direktör Cihat Arslan ile yollar ayrıldı.

ANKARAGÜCÜ AÇIKLADI!

Ankaragücü’nde teknik direktör Cihat Arslan’ın görevine son verilmesi ile ilgili olarak gelişme kısa bir yazılı açıklama ile ilan edildi. Buna göre tapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Teknik Direktörümüz Cihat Arslan ile yapılan görüşmelerin ardından karşılıklı olarak anlaşılarak yollarımızın ayrılması konusunda mutabakata varılmıştır. Cihat Arslan'a emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.”

KARŞILIKLI ANLAŞILDI

Ankaragücü ile Cihat Arslan’ın yolları ayırması konusunda herhangi bir sorun yaşanmadı. Taraflar karşılıklı anlaşarak sözleşme feshedildi. Oldukça hızlı bir şekilde gerçekleşen bu yolların ayrılması kararı ile her iki taraf da önüne çok daha hızlı bir şekilde bakabilecek. Özellikle Ankaragücü’nün devam eden lig maratonunda aciliyeti bulunuyor.

YENİ TEKNİK DİREKTÖR KİM OLACAK?

Ankaragücü’nde yeni teknik direktörün kim olacağı şu anda cevabı en çok beklenen soru oldu. Çeşitli isimler kamuoyunda konuşsa da nihai karar Ankaragücü Yönetim Kurulu tarafından verilecek. Edinilen bilgilere göre Ankaragücü’nün hedeflerine uygun olacak bir teknik adam ile kısa süre içerisinde Ankaragücü anlaşma yaparak takımın başına geçirecek. Bu konuda 1-2 gün içerisinde çok önemli gelişmeler yaşanması bekleniyor.

Ankaragücü taraftarları takımın tecrübeli ve ligin yükünü kaldırabilecek bir isme emanet edilmesini istiyorlar. Bu isteğin Ankaragücü yönetiminde karşılık bulacağı tahmin ediliyor.

SONRAKİ HABER