Ankaragücü Teknik Direktörü Arslan'dan transfer açıklaması

Başkent temsilcisi MKE Ankaragücü ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Ankaragücü Teknik Direktörü Cihat Arslan, merakla takip edilen transfer sürecine ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

Ankaragücü Teknik Direktörü Arslan'dan transfer açıklaması

Futbolseverler şu sıralar transfer süreçleri ile ilgili gelişmeleri takip ediyor. Transfer sürecine dair destekledikleri takımları takip eden taraftarlar da açıklamalarla ilgili bilgi sahibi olmak istiyor. MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Cihat Arslan ise takımda takip edilen transfer sürecine dair önemli açıklamalar yaptı.

Teknik adam Arslan, transfer sürecini bir yabancı oyuncu daha alıp kapatacaklarını söyledi. Takımda bazı oyunculara transfer tekliflerinin bulunmasının hazırlık döneminde kendilerini yorduğunu da söyleyen MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Arslan, kadroyu fazla şişirmemek istediğini belirtti.

''YABANCI BİR OYUNCU ALIP TRANSFERİ KAPATACAĞIZ''

"Hedefimiz şampiyonluk. Buna odaklandık. 5 takviye yaptık. Bizim en önemli transferimiz geçen sezonki kadro. Aldıklarımız da destekleyici ve yerli oyuncular. Yabancı bir oyuncu alıp transferi kapatacağız. 19 oyuncu ile çalışıyoruz. Kadroyu fazla şişirmemeye çalışıyoruz." diyen MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Arslan, "Bugün bile bazı oyuncularımıza transfer teklifi geldi. Ama lig başlayınca ve transfer dönemi bitince daha rahat olacağız." şeklinde konuştu.

Ankaragücü Teknik Direktörü Arslan'dan transfer açıklaması

Ankaragücü camiası taraftarı ile çok baskın kulüp olduğunu ve düşmeyi hak etmediğini söyleyen Arslan, "Ankaragücü Süper Lig'in ekonomik olarak 7 büyük ekonomisine sahipti... Düşen takımlarda şu sıkıntı oluyor. Oyun planınız değişmesi gerekiyor. Dominat oynamanız gerekiyor. Tamamen şampiyonluğa odaklandık'' dedi.

SONRAKİ HABER