Ankaragücü taraftarları Dünya Ankaragüçlüler gününü kutluyor

MKE Ankaragücü camiası bugün özel bir günü yaşıyor. Takımın kuruluş yılı olan 1910'u akıllara getiren 19 Ekim'de taraftarlar ve camiadan insanlar takımlarına olan sevgilerini bir kez daha vurguluyor.

Ankaragücü taraftarları Dünya Ankaragüçlüler gününü kutluyor

Bir çok takım taraftarları, takımlarının kuruluş tarihini akıllara getiren günü kendilerine özel bir gün olarak kutluyor. Ankaragücü taraftarları da 19.10 olarak yazılan 19 Ekim'i kuruluş yılları olan 1910'u hatırlatmasından dolayı kendilerine has bir gün olarak yaşıyor.

Bundan 114 yıl önce kurulan ve Türk futbolunun en eski takımlarından olan MKE Ankaragücü bir asrı geçkin tarihinin ardından üst liglerde mücadelesine devam ediyor. Bir çok defa zor günler geçiren, ligden düşme tecrübeleri yaşayan MKE Ankaragücü bu sezon yer aldığı Trendyol 1.Lig'den yeniden Süper Lig'e dönmeyi amaçlıyor.

TARAFTARLAR TAKIMLARINA DESTEKLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Bu sezon ligde şu ana kadar isteneni veremeyen Başkentin sarı lacivertli ekibi son maçında Yeni Malatyaspor'u yenerek moral depoladı. Kendi evinde deplasman statüsünde oynayan MKE Ankaragücü rakibini 3-0 yenerek ligdeki galibiyet sayısını 4'e çıkardı.

Favori çıktığı maçta cebine 3 puanı koyan MKE Ankaragücü ligde bir sonraki maçında sezonun formda takımlarından Kocaelispor ile karşılaşacak. 9. Haftaya lider giren Kocaelispor karşısında nasıl bir futbol ortaya konulacağı merakla bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER