Ankaragücü sahaya iniyor! 2 Hazırlık maçı oynanacağı açıklandı

MKE Ankaragücü yeni sezon hazırlıklarına Kayseri'de gerçekleştirdiği kamp çalışmaları ile devam ediyor. Başkent ekibinin bu kapsamda iki Süper Lig takımı ile karşı karşıya geleceği öğrenildi.

Ankaragücü sahaya iniyor! 2 Hazırlık maçı oynanacağı açıklandı

Emre Belözoğlu yönetiminde geçen sezonu 17. tamamlayarak Süper Lig'den düşen MKE Ankaragücü bu sezona TFF 1. Lig'de merhaba diyecek. Ankara halkını yeniden Süper Lig ile buluşturmak isteyen sarı lacivertliler Teknik Direktör Cihat Arslan yönetiminde hazırlıklarını sürdürüyor.

ANKARAGÜCÜ SEZON ÖNCESİ MAÇLAR YAPACAK

Geçtiğimiz günlerde 57. TSYD Kupası kapsamında 2 Ağustos'ta Gençlerbirliği ile karşılaşacağı açıklanan Ankaragücü'nün bu maçlardan önce hazırlık maçları yapacağı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre MKE Ankaragücü Kayseri kampı kapsamında Kayserispor ve Yılport Samsunspor ile karşı karşıya gelecek. Ankara temsilcisi için önemli sınavlar olacak hazırlık maçlarının tarihleri viralspor'un haberine göre ise şu şekilde oldu;

24 Temmuz, Kayserispor - Ankaragücü
27 Temmuz, Ankaragücü - Samsunspor

YENİ SEZON TRANSFER SÜRECİ DEVAM EDİYOR

Ankaragücü'nün yeni sezona nasıl bir kadro ile çıkacağı konusunda bu maçların önemli rol oynaması bekleniyor. Bir çok A takım oyuncusu ile yolları ayrılan MKE Ankaragücü bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Başkent ekibinin ilerleyen günlerde anlaştığı isimleri kamuoyuna duyurması planlanıyor. A Takım kadrosundan Bassogog ve Garry Rodrigues gibi önemli isimlerin yeni sezonda da kadroda yer almaya devam etmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER