Ankaragücü - Rams Başakşehir maçının biletleri satışa çıktı

Aldığı üst üste başarısız sonuçlar ile kendini düşme hattı sınırında bulan Ankaragücü bulunduğu durumdan bir an önce kurtulmak istiyor. Cumartesi evinde Rams Başakşehir ile karşılaşacak Ankaragücü altın değerinde bir 3 puan kazanmak istiyor.

Ankaragücü - Rams Başakşehir maçının biletleri satışa çıktı

Ligde son galibiyetini 24 Ocak'ta oynadığı Fatih Karagümrük karşısında alan Ankaragücü mücadeleden 2-0 galip ayrılmıştı. Aradan geçen süre boyunca Ziraat Türkiye Kupası'nda aldığı sonuçlar ile adını son 4 takım arasına yazdıran sarı-lacivertliler ligde adeta dibi görmüştü.

Son olarak 10 Mart günü deplasmanda Yılport Samsunspor ile karşılaşan Ankaragücü maçtan 2-1 yenik olarak Ankara'ya dönmüştü. Şu ana kadar topladığı 30 puan ile avetajla düşme hattındaki son takım olan Hatayspor'un üstünde yer alan Ankaragücü üzerindeki şoku atlatıp bir an önce üst sıralara yükselmek istiyor. Bu kapsamda Cumartesi günü evinde Rams Başakşehir ile karşılaşacak Ankaragücü sahadan kazanan taraf olarak ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Ankaragücü - Rams Başakşehir maçının biletleri satışa çıktı

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI

Taraftar desteğini arkasına alarak haftalardır ligde devam eden galibiyet hasretini dindirmek isteyen Ankaragücü maç ile ilgili taraftarlarının beklediği haberi verdi ve biletlerin satışa sunulduğunu açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre fiyatları şu şekilde oldu;

Kuzey Tribünü: 100 TL
Güney Tribünü: 100 TL
VIP Sol: 200 TL
VIP Sağ: 200 TL
Doğu Tribünü: 130 TL

ANKARAGÜCÜ 3 PUANI İSTİYOR

Düşme potasının içerisine girmemesi açısından Ankaragücü'nün bu maçtan galibiyetle ayrılması gerekiyor. Puanların birbirine çok yakın olduğu ligi kötü bir şekilde tamamlamak istemeyen Ankaragücü Rams Başakşehir maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

SONRAKİ HABER