Ankaragücü kadrosunu güçlendiriyor! Mesut Emre Kesik'i transfer etti

Ankaragücü mevcut kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Ankara temsilcisi Mesut Emre Kesik ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Ankaragücü kadrosunu güçlendiriyor! Mesut Emre Kesik'i transfer etti

Trendyol 1. Lig ekiplerinden olan Ankaragücü transfer sezonunun kapanmasına 1 gün kala kadrosunu yeni bir isim ile daha takviye etti. Takım içerisindeki eksikliklere yönelik transfer çalışmalarını sürdüren Ankaragücü yeni bir transferin daha duyurusunu yaptı. Yapılan açıklamaya göre Ankaragücü Mesut Emre Kesik ile sözleşme imzaladı.

3 YILLIK SÖZLEŞME YAPILDI!

Ankaragücü’nün yeni transferi için imza töreni düzenlendi. Mesut Emre Kesik’in imza törenine Ankaragücü Başkan Yardımcısı Levent Onuk katıldı. Mesut Emre Kesik imza töreninde kendisini 3 yıllığına Ankaragücü futbolcusu yapan sözleşmeyi imzaladı. Ankaragücü formasını giyen Mesut Emre Kesik yeni takımına geldiği için duyduğu mutluluğu ifade ederek kendisini transfer eden Ankaragücü yönetimine teşekkür etti.

30 NUMARALI FORMAYI GİYECEK!

Mesut Emre Kesik’in imza töreninde giydiği formada bir detay da dikkat çekti. Ankara temsilcisinin yeni transferinin forma numarası 30 oldu. Bu sezon Ankaragücü’nün 30 numaralı formasını giyen Mesut Emre Kesik yeni takımının yeniden Süper Lig’e dönüşü için sahada ter akıtacak. Bu önemli hedef için Ankaragücü’ne transfer olduğunu belirten Mesut Emre Kesik bunun için elinden geleni yapacağını söyledi.

Ankaragücü kadrosunu güçlendiriyor! Mesut Emre Kesik'i transfer etti

ALMANYA’DAN GELDİ!

Ankaragücü’nün yeni transferi Mesut Emre Kesik’in Almanya’da yetiştiği öğrenildi. 21 yaşındaki genç futbolcu ön libero ve merkez orta saha mevkilerinde oynayabiliyor. Union Berlin alt yapısında yetişen genç futbolcu daha sonra Hertha Berlin alt yapısına transfer oldu. 2022 yılında yarın sezon Göztepe’de kiralık forma giyen futbolcu şimdi Ankaragücü’ne transfer olarak sözleşme imzaladı. Mesut Emre Kesik Almanya’nın genç milli takımlarında toplamda 19 maça çıktı.

SONRAKİ HABER