Ankaragücü ligde üst üste 2. defa mağlup oldu!

MKE Ankaragücü Trendyol 1. Lig 3. hafta maçında Eryaman Stadyumunda Ümraniyespor ile karşılaştı. Başkent ekibi evinde Ümraniyespor'a 1-0 yenildi.

Ankaragücü ligde üst üste 2. defa mağlup oldu!

Ankaragücü iyi başladığı ligde üst üste kötü sonuçlar almaya devam ediyor. Geçen hafta Erzurumspor'a deplasmanda yenilen Başkent ekibi bu haftada Ümraniyespor'a boyun eğdi.

Taraftarlarının önünde yeniden galibiyet parolasıyla sahaya çıkan MKE Ankaragücü'nde Yusuf Emre Gültekin, Mahmut Tekdemir ve Tolga Ciğerci sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almadı.

MAÇIN TEK GOLÜ İLK YARIDAN GELDİ

Teknik Direktör Cihat Arslan'ın öğrencileri bu maçta dramatik bir şekilde sahadan yenik ayrıldı. Mücadelenin az pozisyon yaşanan ilk yarısında konuk ekibin futbolcusu Hoti 40. dakikada attığı gol ile takımının ve maçın skorunu tayin etti.

MKE Ankaragücü ikinci yarı atak üstüne atak yapmasına rağmen istenilen golü bir türlü bulamadı. 80. dakikadan sonra yaşananlar ise mücadelenin Türk futbol tarihinde unutulmayacak maçlar arasına girmesini sağladı.

3 GOL İPTAL OLDU

Başkent temsilcisinin peş peşe bulduğu 3 gol VAR tarafından geçersiz sayıldı. 82. dakikada Dadashov, 87 ve 90+1. dakikalarda ise Kaptan Garry Rodrigues attığı golün geçersiz sayılmasından dolayı büyük bir şok yaşadı.

Yoğun bir mücadelenin yaşandığı maçın son dakikalarında başka gol olmadı ve Ümraniyespor 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı. Bir kez daha hayal kırıklığı yaşatan MKE Ankaragücü ise 3 puanda kaldı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER