Ankaragücü - Kocaelispor maçında şehitleri anmak için taraftarlara Türk bayrağı dağıtılacak!

MKE Ankaragücü’nde hafta sonunda oynanacak olan Kocaelispor karşılaşması için anlamlı bir karar alındı. Bu karşılaşma öncesinde taraftarlara Türk bayrakları dağıtılacak ve bu bayraklarla tribünlerde şehitler anılacak.

Ankaragücü - Kocaelispor maçında şehitleri anmak için taraftarlara Türk bayrağı dağıtılacak!

Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde gerçekleştirilen terör saldırında 5 şehit verilmişti. Bu büyük acıyı toplumun tüm kesimleri derinden yaşarken şehitlerin aziz hatırası için herkes bir şeyler yapmak istiyor. Bu konuda aksiyon olan MKE Ankaragücü çok özel bir etkinliğin duyurusunu yaptı. Alınan bu karar Ankaragücü Yönetim kurulu Üyesi ve Stadyum Sorumlusu İsmail Can Ocak tarafından açıklandı.

TRİBÜNLERDE TÜRK BAYRAKLARI DALGALANACAK

İsmail Can Ocak’ın vermiş olduğu bilgilere göre Cumartesi günü oynanacak olan Ankaragücü – Kocaelispor maçının öncesinde tribünlere girecek olan taraftarlara Türk bayrakları dağıtılacak. Tribünler oynanacak olan maçta bayraklarla kırmızı beyaz renge bürünecek. Böylece terör saldırısında şehit olanlar anılırken teröre karşı birlik ve beraberlik mesajları verilecek. Kardeşliğin haykırılacağı tribünlerde milli bir duruş sergilenmiş olacak.

AÇIKLAMA YAPILDI!

Ankaragücü Yönetim kurulu Üyesi ve Stadyum Sorumlusu İsmail Can Ocak sosyal medyada yapmış olduğu paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Cumartesi günü oynayacağımız Kocaelispor maçında taraftarımıza stadyum giriş kapılarında Türk Bayrağı dağıtımı yapılacaktır.

Yaşanan hain terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımızı anmak; birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi haykırmak için Türk Bayraklarımızla tribünde olacağız.”

Ankaragücü ile Kocaelispor Cumartesi akşamı Haymana Stadyumu’nda karşı karşıya gelecekler. İki dost camianın karşılaşmasında verilecek olan milli birlik ve beraberlik mesajları da örnek teşkil edecek. Ankaragücü ve Kocaelispor taraftarlarının bu maçta tribünleri doldurmaları bekleniyor.

SONRAKİ HABER